Krasimir Staykov Отговорено 9 Юни, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Юни, 2013 (Редактирано) Да наистина, въобще не ти схващам идеята. Не виждам да си дал някаква идея даже. Не искам да спестя. Май не съм бил ясен. Няма да монтирам никакви камери. На това място няма други опции за нет. Мястото е диво. Няма магазин даже. Искам да опитам за да мога да си цъкам докато си пия мастиката лятото. Този хот спот го хващам на 1 чертичка с лаптопа. Сигнала от него явно е много мощен. Просто искам да го хващам малко по-силно. А и то с пари всеки може! Ама там няма смисъл да се инвестират щото съм за малко. Редактирано 9 Юни, 2013 от Krasimir Staykov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 11 Юни, 2013 Доклад Сподели Отговорено 11 Юни, 2013 Е те така става когато някой се намеси в темата и я обърне/обърка... двата казуса нямат нищо общо и не бива да бъдат разглеждани в една тема, но "колегата"ceco8630 смята, че форумите са точно за това -всеки да си пише каквото и където му скимне, а след това и да дава оценки. Пита за елементарни неща, обаче в следващия момент - "...звънни ми вика да ти дам няколко съвет , на ги слушай тия". Колега Цецко, заради масовоста на такива "разбирачи" в майка България не останаха добри професионалист , просто отидоха в чужбина, там където всеки върши това за което е учил и което му е работа Е извинявай и благодаря ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 11 Юни, 2013 Доклад Сподели Отговорено 11 Юни, 2013 въпроса е решен, темата е оспамена за това = ключ Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts