MiPSus Публикувано 2 Юни, 2013 Доклад Сподели Публикувано 2 Юни, 2013 Обявен е на www.vesuviustreamline.com/product/mikrotik-routerboard-sextant-g.html The SEXTANTG is a 18dBi 5GHz antenna with a built in RB911G router. Време е да се пробва ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 2 Юни, 2013 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2013 Пробвах 160 мб на 2 км кара реален трафик . за по голямо разтояние не съм сигорен как ще е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 3 Юни, 2013 Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2013 Имам от версиите с борд 711G, справят се добре, но за тези 911 не знам все още …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordanstefanov Отговорено 5 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2014 Здравейте, незнам как ги вадите тия мегабити.... поставих един линк на 8 км при сигнал -50,-60 повече от 60 мегабита не мога да прекарам... най-странното е че каквито и промени да правя по настройките разликата почти винаги е незначителна.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 5 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2014 Здравейте, незнам как ги вадите тия мегабити.... поставих един линк на 8 км при сигнал -50,-60 повече от 60 мегабита не мога да прекарам... най-странното е че каквито и промени да правя по настройките разликата почти винаги е незначителна.... Свободен ли е канала NV2/Nstreme ползва ли се? на бордовете има ли NAT/masqarade Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cako Milev Отговорено 6 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2014 Здравейте,купих тези дни 2 sexanta g,тествал съм ги на маса,но тези дни ще ги сложа там за където са предвидени а именно на 1км в градска среда,желанието ми е да докарам тези 160 мегабита,разговарях с колеги които ми препочъчаха да полавам nv2 протокола,само да спомена че ще се използват за ptp link в чист бридж,трябва само да докарат максимално най-много трафик.Имам питане към ползвалите това устройство не трябва ли да работят индигацииите и за 2-те поляризации а именно horizontal и vertikal,в моя случай тествайки ги на маса винаги се връзват на една поляризация и тя е horizontal,не би ли трябвало след като устройствата са N i 2x2 mimo,да се връзват с 2-тe си поляризации на 300mbps,а аз не можах да ги докарам да се вържат на повече от 150mbps от 2-те страни,в спецификациите e упоменато, че се закачат на mcs7 а не на mcs15,което е странно защото както споменах по- горе 2x2 mimo предполага msc15,ако някой може да ме ориентира в обстановката ще съм благодарен предполагам, че нещо не правя както трябва!Благодаря предварително!И последно както знаете устройствата са с level 3,аз ги ъпдейтнах с последтана 6.7 ros! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 6 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2014 (Редактирано) Най-вероятно не си активирал и 2-та chain-а на устройствата - по дефаулт работи само единия (ch0). Отиваш на картата, после на таб "HT" там трябва да имаш 4 отметки (chain 0/ chain 1) съответно за tx/rx. Скоро вероятно ще пробвам при мен RB911G, да видя колко ще прекара към едно PC ). Редактирано 6 Януари, 2014 от Networker “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordanstefanov Отговорено 6 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2014 и двата chain са пуснати ползват се и nv2 и nstreem на абстолютно всички канали съм пробвал не съм правил NAT/masqarade ако няма по подразбиране значи няма... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 6 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2014 С два RB911G ми държи общ трафик 180 Mbit с 30 ms латенция на 6 км с пасатски 60 см антени www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordanstefanov Отговорено 6 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2014 става въпрос за sextant Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 6 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2014 и двата chain са пуснати ползват се и nv2 и nstreem на абстолютно всички канали съм пробвал не съм правил NAT/masqarade ако няма по подразбиране значи няма... случайно избра ли channel-width=20/40mhz-ht.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordanstefanov Отговорено 7 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2014 да и below и above съм пробвал... разликата е незначителна... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zarkoenko Отговорено 7 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2014 а в градска среда през дървета и сгради на 2км. колко мбит ще прекара? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 7 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2014 През дървета айде добре ама през сгради.... Не че не сме тествали с други радиа но това си е загуба на време. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 8 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2014 а в градска среда през дървета и сгради на 2км. колко мбит ще прекара? включи си интернет на адреса ще ти излезе с по малко главоболия Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване