freenet Публикувано 27 Май, 2013 Доклад Сподели Публикувано 27 Май, 2013 Здравейте, Купувам оптичен кабел 144 влакна 220 метра , на някой ако му е останало такова парче .Влакната да са G652D цена по договаряне , целта е да ако някой разполага с такъв да си му вземе парите . пп:интерес представлват и 8/12/24F ,FTTH 1/2F с и без носач за тази задължително цели макари по 1к и 2к метра. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VGanev Отговорено 29 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2013 Здравей За 144 влакна имам само CommScope, имам и други всякакви дуги оптики, кажи какво ти трябва и малко повече информация. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 30 Май, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2013 (Редактирано) Писал съм ЛС чакам отговор. Темата е приключена , договорени са необходимите количества и типове оптичен кабел . пп: VGanev няма отношение по казуса . Редактирано 30 Май, 2013 от freenet Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts