master Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 Аз рабрах че не е месечна такса а инсталция но си е много при положение че има толкова много ISP та в БГ и няма как някой да няма техническа възможност там. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 ми издърпай си го сам тогава... със собствени средства и лична хамалогия. В случая ти имаш нужда от тях, а не те от теб. Просто е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 Аз рабрах че не е месечна такса а инсталция но си е много при положение че има толкова много ISP та в БГ и няма как някой да няма техническа възможност там. Хайде сега, почна като краен клиент да мислиш. Адреса може да се каже че не е в Шумен, а покрайнините (има разлика). ми издърпай си го сам тогава... със собствени средства и лична хамалогия. В случая ти имаш нужда от тях, а не те от теб. Просто е Както винаги изчерпателен с 2 приказки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 Трябва да се гледа и през погледа на другите, а не само през собствения Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 25 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2013 Специално вносителите ще внесат оптика с 1 влакно за да има 30 лева по-ниска цена за връзване на майната си krustanov явно не е за теб лично тая оптика. Какво те интересува колко пари е? Казваш на възложителя и той си решава. Другия вариант е да си редуцираш своята печалба и да влезете в бюджета ако въобще го има. Що гледате в канчето на ISP-то? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 25 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2013 нотуоркс са изедници. докато ти кажат здравей и вече им дължиш пари !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
msboy Отговорено 26 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 26 Май, 2013 В района който искаш тези 30/30 в Шумен няма кой да ти ги докара ...ще ти изброя фирмите с РоиНи, Цифрови системи, Близу или БТК никой няма да отиде ...дори и да отиде това 30 мегабита ъплоуд не е по силите нито на РоиНи нито на Цифрови системи ...познавам ги и им знам потенциала в Шумен ..а за Близу и БТк те ням да си мръднат пръста така че си плати за да ти е мирна главата ....(за Икон да не говорим) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts