krustanovs Публикувано 23 Май, 2013 Доклад Сподели Публикувано 23 Май, 2013 Трябва ми интернет в Шумен на Рижки проход 193. За един склад там. Като скорост 30/30 поне Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 Попитай http://www.networx-bg.com/?p=2225 Ъпа не е това което искаш но до колкото имам наблюдения са стабилни. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 24 Май, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 в Русе работим с тях и съм доволен но в шумен един младеж ми поиска 700 лв да се включа и за това търся някоѝ друг Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 И все пак за гарантиран ли говорим ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 24 Май, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 не Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 700лв за 30мб не гарантиран ми звучи абсурдно та дори и гарантиран да беше. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 24 Май, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 ако някоѝ предлага в раѝона може и с радио линк да стане че с тия БТК голям зор Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 Сега звънях на един приятел там и каза, че от спинт е много доволен. Ползват го 6 човека и нямали никакви забележки от година. Обади им се да видиш имат ли покритие там където ти трябва. 1 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InterCam Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 Ро и Ни ул.Марица47 тел 0888100333 и 0888100222 на там бяхме пускали на времето доста складове и автокъщи и таиа зима склада на Билмат (аз веше не работя там) ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 24 Май, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 Като качество според теб как са Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ilian ivanov Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 Имаме оптика на Шуменска комуна.В понеделник ще огледаме. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 700лв за 30мб не гарантиран ми звучи абсурдно та дори и гарантиран да беше. Не бъркай инсталационна с месечна такса. Няма нищо абсурдно да се поиска такава сума за включване ако няма изградена мрежа. Ро и Ни ул.Марица47 тел 0888100333 и 0888100222 на там бяхме пускали на времето доста складове и автокъщи и таиа зима склада на Билмат (аз веше не работя там) Това което си поискал "поне" 30/30 ще е трудно за тях. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 24 Май, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 Не бъркай инсталационна с месечна такса. Няма нищо абсурдно да се поиска такава сума за включване ако няма изградена мрежа не бъркам колега но нямам намепение да плащам основните трасета на никои. като искат да са в бизнеса трябва да правят инвестиции а не да се умножават цените на материалите по 2 и отделно и пари за работа. просто някой е пропуснал урока че има разлика м/у домашни потребители и бизнес клиенти и как се работи с тях Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 24 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 не бъркам колега но нямам намепение да плащам основните трасета на никои. като искат да са в бизнеса трябва да правят инвестиции а не да се умножават цените на материалите по 2 и отделно и пари за работа. просто някой е пропуснал урока че има разлика м/у домашни потребители и бизнес клиенти и как се работи с тях Коментара ми беше към колегата master. Всеки сам си решава какво да плаща и какво не. Далече съм от мисълта че някой ще вложи стотици лв за да получава примерно 20лв на месец. Това не е блок с 20 клиента да се рискува. Следващия потенциален клиент "може би" не е след 20м, а 400-500 може и километър. Ако почнеш да смяташ проектанти, изпълнители, материали ще разбереш че нищо не плащаш с тези 700лв (вярно много са в очите на краен клиент). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 24 Май, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2013 При изградена подземна мрежа и при положение че там има доста складове и магазини от тях зависи колко клиента ще имат. И в случай че е само за мен защо ми оферират оптика 4 влакна по централното им трасе а не едно колко ми трябва на мен. И аз предлагам интернет на бизнес клиенти в Пловдив не гледам само от гледан точка на потребител. за да разберат как се прави или трябва да поработят в някоя голяма фирма търговска фирма да им очупят мисленето или да отидат на някой курс. Като цяло в БГ има 2 варианта: ако е платежоспособна фирма ти праща някоя кака със силикон тук там, която е много устата и технически неграмотна; ако пък не наи устатия голобрад кабелжия става отговорник по търговската дейност и ти обяснява колко е трудно да дърпаш кабели. (с цялото ми уважение към всички горепосочени) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts