Shakwon Публикувано 20 Май, 2013 Доклад Сподели Публикувано 20 Май, 2013 здрвейте вчера започна да излиза следното съобщение в браиузарите на клиентите ни : За да продължите, моля, въведете знаците по-долу: Всичко за тази страница Системите ни установиха необичаен трафик от компютърната ви мрежа. Тази страница проверява дали наистина заявките изпращате вие, а не робот. Защо става така? предполагам че това се е породило защото има около 60 човека зад 1 реално ип и можеби ако са активни потребители на гоогле и правят много заявки към него саита да блокира ип-то? някой ако има идея по въпроса и посъветва какво даправя ще съм много блаодарен благодаря предварително и успешен ден на всички Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 20 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 20 Май, 2013 Преди 4-5 години се появи вирус, който атакува Google. По тази причина те добавиха тази проверка. Решение - инспектирай заявките към Google преди NAT-а ти и виж кой генерира съмнителен трафик натам. Ако имаш как, заяви си още IP адреси, с които да маскираш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 20 Май, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Май, 2013 Да си заяви адреси да НЕ маскира по скоро Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tension Отговорено 12 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Ноември, 2013 Здравейте за да не отварям нова тема относно този проблем колегата ако може да сподели как е решил проблема благодаря предварително. Поздрави Стефан Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 12 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Ноември, 2013 на мен ми го е правило ако не е верен часовника на микромекия Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyan Отговорено 12 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Ноември, 2013 Здравейте за да не отварям нова тема относно този проблем колегата ако може да сподели как е решил проблема благодаря предварително. Поздрави Стефан Така и не каза колко компютъра са зад 1 публичен адрес Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tension Отговорено 20 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2013 Здравей машините са около 25 и няколко сървъра проблемът го имам от както съм с микротик. Поздрави Стефан Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
panevdd Отговорено 20 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2013 WEB сървъри ли имаш предвид? Ако е така, провери инсталираните сайтове - много от plug-in-ите за CMS системите са уязвими за атаки и remote code execution. Може да имаш някой сайт, който е "хакнат" или заразен с някакъв червей, който да активира защитата на Google. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване