Jump to content

Купувам антени на 5G

Networker

Recommended Posts

Здравейте,

търся да купя:

- 60 см. антени с ринговете (пасат антени) - 4 бр.;

- панелни антени 19 и повече децибела - 2 бр.;

- N карти (Atheros) miniPCI - 2 бр.

Предложения на лични, предварително благодаря.

“...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 year later...

За да не пускам нова тема, отново търся антени:

- панелни и секторни на 5GHz;

- панелни и решетки на 2.4GHz.

Търся да купя облъчватели за пасатски антени (единични) 5GHz, също някой ако продава RB433.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UP

Ако някой, има излишни антени на 5G (основно панелки) и единични облъчватели за пасатските антени да драсне едно лично :).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да не спамя с нови теми, някой да има излишни пигтейли mmcx към N/F или sma, също панелни и секторни антени на 5GHz?

Редактирано от Networker

“...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Здравей ,

Мога да предложа miniPCI карти 2бр. имам Dbii

Имам и 2бр. секторни антени 5Ghz 19Dbm H поляризация не знам марка замених ги с AC стандарт секторно SXT Mikrotik

ползвани са към година работят си перфектно

при интерес 0897898071- Константин

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.