Veselin Публикувано 22 Юли, 2008 Доклад Сподели Публикувано 22 Юли, 2008 Да попитам кави кутии използвате за стълбовете PVC или метални? От каде купувате ако не е таина. Аз позвам PVC ама ми идват скъпи 12 лева броиката :-? . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 22 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2008 За кои кутии говориш - какви размери, за суич, за медиа-конвертор, за радио?? 12лв е много, ако е кутия само за суич...аз по 4.80лв ги пазаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 22 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2008 аз си намерих едни на тях пише кокопласт по 4 лв ги побарах Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veselin Отговорено 23 Юли, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Юли, 2008 За кои кутии говориш - какви размери, за суич, за медиа-конвертор, за радио?? 12лв е много, ако е кутия само за суич...аз по 4.80лв ги пазаря кутии за суичве 180/140/80 PVC кажете от каде да си купя по-евтини Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 23 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 23 Юли, 2008 http://www.tmt-elkom.com/357/S190.html Тези, които ние ползваме са 120/100/68 IP54 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 23 Юли, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Юли, 2008 http://www.tmt-elkom.com/357/S190.html Тези, които ние ползваме са 120/100/68 IP54 ако не е тайна какво успяваш да събереш в тази кутия с тези разбери повече от 5 портов суич трудно всичко под 190/140/70 за мен лично е неизползваемо -------- от каде може да се купи кутия модел ТЕПО-1 пластмасови с размери 500/400/230 ползват ги енергото за външни електромерни табла евентуално цена понеже са сгодни за монтиране на комп и UPS на покрив Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasi Отговорено 24 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 24 Юли, 2008 Познавам един които прави табла за енергото на мен ми е правил по поръчка с реазмери каквито му кажа , но е в Пловдив. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 24 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 24 Юли, 2008 Здравейте,за мен това е кутията като размер 2-3х8р суича плюса и е ,че е UV устойчива тази 'Кутрия IP54 180х140х80мм' е по евтина става но на 1 година ако е на открито 'прегаря ' от слънцето а е 5-6 лева другата е 8-9 лева но определено си заслужава.Друга фирма вмася хубави алуминиеви херметични (и за в земята стават) но цената е доста нагоре едва ли ще сложите суичове в тях по скоро за за AP RB оптика. http://www.xcombg.com/index.php?page=products&product_id=53 ps:има едни поголеми и някой ги ползват пак са UV НО имат 10 тапи(с готови отвири са на 4'те страни 2х3 +2х2 ), което за мен лично е неприемливо !!! "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 24 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 24 Юли, 2008 ако не е тайна какво успяваш да събереш в тази кутия с тези разбери повече от 5 портов суич трудно всичко под 190/140/70 за мен лично е неизползваемо -------- Нищо не се събира вътре - прав си. На картинката е снимана другата кутия и съм копи&пейст без да гледам, извинявам се за заблудата. Цената на по-голямата е същата, а малката е 3.6лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 25 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 25 Юли, 2008 Нищо не се събира вътре - прав си. На картинката е снимана другата кутия и съм копи&пейст без да гледам, извинявам се за заблудата. Цената на по-голямата е същата, а малката е 3.6лв Каква смика ман там е цяла номенклатура а цени няма ,бил си се объркал а как обърка и размерите "Тези, които ние ползваме са 120/100/68 IP54" .Нагледал съм се и съм се наслущал на простотии като не знаеш или не си сигурен по добре си мълчи,прави впечатление ,че и по други теми има бисери.Да видим кои ще спечели номинацията 'Бисерна мида' "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 25 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 25 Юли, 2008 Снимката е на голямата кутия, а размерите на малката - кое не можа да разбереш? Не виждам защо правиш такава драма, поправих си грешката, но ако идеята ти е да спорим или заяждаме, не мисля, че тук е правилното място. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 25 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 25 Юли, 2008 66666yyyyyyy Снимката е на голямата кутия, а размерите на малката - кое не можа да разбереш? Не виждам защо правиш такава драма, поправих си грешката, но ако идеята ти е да спорим или заяждаме, не мисля, че тук е правилното място. Цените се получават след писмено запитване до офиса напр. централен Пловдив по шифър или номенклатура.Ман просто кажи използвам кутия ........ и струва...... това е ако не си разбрал!Аз изполвам тези но ще ги сменям горе показаната в педния ми пост "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 25 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 25 Юли, 2008 Точно тази, която си снимал е кутията, която масово слагат моите хора - ето, твоята снимка изясни ситуацията, това е правилната и евтина кутия(по последни данни 4.88лв) Проблемът идва от там, че на сайта на ТМТ под шифър 79920, според мен е снимана точно тази кутия. Като изпих 2-3 кафета, видях че грешката е изцяло в мен, и че трябва да попълня 10 книжки с "Намерете разликите" - 5 мин гледане, за да видя очевадната разлика в отворите... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Юли, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Юли, 2008 тази кутия има само един дефект освен че трябва сам да си пробиваш дупките като я пече по продължително време слънцето гумата служеща за изолация става на лепило и капака се отваря с голями мъки Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 25 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 25 Юли, 2008 Би било добре да пусна снимка, но нямам такова време Не е нужно да се пробива, освен, ако не слагаш щуцер. При нас избиваме един от отворите(ляв или десн отдолу) и слагаме гуменото уплътнение с разрез(и) около 5мм на плюс. По този начин минават спокойно всички кабели и седят сравнително стабилно - това, обаче има и минус, че влиза повечко влага, но пък се и охлажда вечер. За стапянето от слънцето си много прав, така е, но зависи и от месността - ние имаме няколко хиляди монтажа и само десетки неиздържали кутии... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване