Momo Публикувано 12 Април, 2013 Доклад Сподели Публикувано 12 Април, 2013 (Редактирано) Здравейте, искам да попитам 2 въпросчета 1. Имам един импулсен траф от 220>12 на 5.42 ампера към 65 вата, фирмен с него мога ли да захраня 1x rb750 1x switch и 2 АП-та tp-link например? 2. и за въпросните тп-линк те са на 3.3 волта как да сваля волтажа от 12 на 3.3 и, от къде да купя готови такива импулсни? По мои сметки би трябвало да стигат ама, аз да попитам, някой с идеи за тез импулсни ? Всичко това ще се намира на макс 10 метра от захранването ще го пускам с нещо като POE адаптори Редактирано 12 Април, 2013 от Momo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 12 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2013 1. Ще издържи. 2. Не зная за готови, но може да ползваш ИС LM1086IT3.3NOPB и малко спойки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 12 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2013 (Редактирано) 2. и за въпросните тп-линк те са на 3.3 волта и какви са тези тп-линк на 3.3в? Нещо има заблуда ми се струва. всичко ще стане със захранването Редактирано 12 Април, 2013 от Tsunami Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 12 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2013 (Редактирано) и какви са тези тп-линк на 3.3в? Нещо има заблуда ми се струва. всичко ще стане със захранването едното АП е Buffalo WHR-G125 и адаптора е на 3.3волта 2 ампера и мисля да взема още едно обикновенно ТП-линк А тези 10 метра ще са проблем ли то до микротика са 4-5 метра а до последното ап са почти 10 метра а това буфалото ще е на 2-3 метра и мисля всичко да е с ПОЕ. Редактирано 12 Април, 2013 от Momo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 12 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2013 Никакъв проблем няма да имаш, разстоянията ти са малки така че действай смело, ако ще ползваш ПОЕ адаптори внимавай с поляритета, крачета 4, 5 са + (синия чифт) а крачета 7, 8 са - (кафявият чифт), това е по масовият стандарт, има и обратна версия но не е толкова разпространена. …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 12 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2013 Ще имаш проблем с прекарване на 3.3V 2A дори и само на 10 м. за това сложи адапторите 12->3.3V директно от към АР-тата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2013 Да бувалотата за съжаление имат навика да ги правят на 3.3V Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 13 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2013 Благодария за съвети те, то буфалото е едно и ми служи вярно дълги години gbdesign точно от страната на АП-то ще го сложа. Някой с идея как да стане това от 12>3.3 волта? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 13 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2013 (Редактирано) Ако захраниш въпросното бъфало по двата свободни чифта на FTP кабела пада на напрежение след 5-я метър ще е 0.35волта - 2.95 волта това са около 11% загуби и тия сметки са при 2 ампера натоварване Ако пък си решил да слагаш 10 метра кабел положението е следното, пад на напрежението 0.7 волта - 2.6 волта това са около 21% загуби И двата резултата са при използването на двата свободни чифта (СИН и КАФЯВ), които са около 0.5 квадрата на жило при свестен кабел Но дори и при толкова нищожни загуби на напрежение бъфалото капризничи страшно много поради ред причини Ако пък наистина кабела до него е само 2 метра няма да имаш проблеми това е някакъв вариант за проблемът ти "iH3C0S3" 3.3 волта изход на 3 ампера, входящо напрежение (25/70)AC / (20/95)DC ТУК го продават Редактирано 13 Април, 2013 от RudY-ElectriC …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 13 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2013 Ако захраниш въпросното бъфало по двата свободни чифта на FTP кабела пада на напрежение след 5-я метър ще е 0.35волта - 2.95 волта това са около 11% загуби и тия сметки са при 2 ампера натоварване Ако пък си решил да слагаш 10 метра кабел положението е следното, пад на напрежението 0.7 волта - 2.6 волта това са около 21% загуби И двата резултата са при използването на двата свободни чифта (СИН и КАФЯВ), които са около 0.5 квадрата на жило при свестен кабел Но дори и при толкова нищожни загуби на напрежение бъфалото капризничи страшно много поради ред причини Ако пък наистина кабела до него е само 2 метра няма да имаш проблеми това е някакъв вариант за проблемът ти "iH3C0S3" 3.3 волта изход на 3 ампера, входящо напрежение (25/70)AC / (20/95)DC ТУК го продават благодария за отговора, моето входно напрежение е 12 волта а както гледам това е за над 24 волта DC Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 13 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2013 (Редактирано) Ето ти варианти, ако имаш умения с поялник. Можеш да потърсиш и готови. Редактирано 13 Април, 2013 от gbdesign Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edemy2001 Отговорено 13 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2013 http://shopping.windsolarhydroenergy.eu/bg/wind-water/78-dc-dc-.html http://енергия.еюhttp://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 14 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 14 Април, 2013 мисля че ще е по-добре да си вземеш 2 тп-линка и да махнеш бъфалото. Така няма да даваш пари за дц-дц конвертор и ще имаш N стандарт. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 14 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 14 Април, 2013 Още един глас за разкарване на бъфалото …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KaCh Отговорено 14 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 14 Април, 2013 Още един глас за разкарване на бъфалото И аз съм на това мнение. Не знам защо си усложняваш живота с това 3.3V. TP-link - a е на 9V , но той си работи безпроблемно на 12. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване