Jump to content

Купувам гумените крачета за стълба КОРДА

Recommended Posts

Купувам гумените крачета за стълба КОРДА

Кажете евентуално каде се продават или какво приспособявате за крачета, че ми омръзна стълбата да се хлъзга

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Praktis. 7 лева струват.

Отдавна търсех и аз но се оказа ,че в Практис нямат и никога не са имали,поне така ми казаха в магазина им в "Х.Димитър"-София ,някои да знае къде другаде може да ги има?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оригинален код:530483

http://www.komprador...rz_labdugo.html

Днес поръчах от тук: http://www.tashev-ga...32 MIP1537/Тапа

Ще пиша дали са паснали на Кордата :- .

Получих ги . 100% са като оригиналните -->лилави с гума отдолу.

Тази снимка от сайта на фирмата от която ги поръчах не отговаря явно. За 2 броя и доставка ~20лв. Върху тях беше отбелязан вносител : www.miptrade.com

Може и тях да питате в София по този номер: 530483

Поръчвайте смело!

Редактирано от bobo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам я тази тема и аз да попитам, тези стълби ли ползвате "КОРДА"? Препоръчайте ми стълби, предстои ми закопуване на две двураменни а не съм решил кои.

0886 883068

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, Кордата е животно :))

6 г. не е мръднала - само крака дето се чупят и често най-горното стъпало се изтрива от търкане по дирека :).

“...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги не съм влизал скоро ,виждам че сте намерили. Извинявам се , че не помогнах.А за най горното стъпало има лек надява се едно парче HDPE 40-ка и се подменя през 2 месеца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горното стъпало го мислим с една тръба или маркуч и колкото изкара :)

“...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор

Стълбите тук на ЕВН най- горното стъпало си е точно за стълбове с две колелца :)

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.