koko Публикувано 7 Април, 2013 Доклад Сподели Публикувано 7 Април, 2013 Купувам гумените крачета за стълба КОРДА Кажете евентуално каде се продават или какво приспособявате за крачета, че ми омръзна стълбата да се хлъзга Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svetly Отговорено 7 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2013 Praktis. 7 лева струват. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 7 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2013 мерси ,тези дни ще мина да погледна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 15 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2013 Praktis. 7 лева струват. Отдавна търсех и аз но се оказа ,че в Практис нямат и никога не са имали,поне така ми казаха в магазина им в "Х.Димитър"-София ,някои да знае къде другаде може да ги има? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svetly Отговорено 15 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2013 Практис Видин за 3 дена ми ги доставиха. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 15 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2013 колега и аз не намерих, можеш ли да ми вземеш когато имаш път и да ми ги пуснеш по еконт Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 15 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2013 и аз искам! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 17 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2013 (Редактирано) оригинален код:530483 http://www.komprador...rz_labdugo.html Днес поръчах от тук: http://www.tashev-ga...32 MIP1537/Тапа Ще пиша дали са паснали на Кордата . Получих ги . 100% са като оригиналните -->лилави с гума отдолу. Тази снимка от сайта на фирмата от която ги поръчах не отговаря явно. За 2 броя и доставка ~20лв. Върху тях беше отбелязан вносител : www.miptrade.com Може и тях да питате в София по този номер: 530483 Поръчвайте смело! Редактирано 17 Април, 2013 от bobo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimi_5 Отговорено 19 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2013 Гледам я тази тема и аз да попитам, тези стълби ли ползвате "КОРДА"? Препоръчайте ми стълби, предстои ми закопуване на две двураменни а не съм решил кои. 0886 883068 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 19 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2013 Да, Кордата е животно ) 6 г. не е мръднала - само крака дето се чупят и често най-горното стъпало се изтрива от търкане по дирека . “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 19 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2013 днес ходих до Миптгрейд , намират се на околовръсното и бул. България. 15.60 са 2те крачета Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svetly Отговорено 20 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2013 Здравейте колеги не съм влизал скоро ,виждам че сте намерили. Извинявам се , че не помогнах.А за най горното стъпало има лек надява се едно парче HDPE 40-ка и се подменя през 2 месеца. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 21 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2013 Горното стъпало го мислим с една тръба или маркуч и колкото изкара “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 21 Април, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2013 Стълбите тук на ЕВН най- горното стъпало си е точно за стълбове с две колелца Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts