kmeta Отговорено 11 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2013 сега след като получи достатъчно информация "без пари", ще публикуваш ли 10 страници материалче как се изгражда hotspot в хотел? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 11 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2013 Дааа има и други като теб, трябва да им помогнеш. нали затова е форума? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
uBoTo Отговорено 11 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2013 Не, няма да публикувам. Ще оставя да си предлагате услугите и техниката, че явно ви е много трудно да проявите толерантност към "по-невежите" от вас. Ще завърша само със следните редове ... Американски форум: питаш и ти отговарят. Руски форум: питаш и те питат. Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 11 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2013 надявам се да нямаш предвид всички тук, дори и тези които с по 2-3 думи се опитаха да ти помогнат. аз си предложих услугите - ти дори и не попита. защо продължаваш да пишеш тогава. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
uBoTo Отговорено 12 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2013 Mupo neTkoB, нямам предвид всички тук, а хората, които се заяждат от яд, че не им ползвам услугите или не съм купил нещо от тях. Явно тяхната цел в този форум е такава. Не съм забравил предложението ти за помощ и съм благодарен за това (и най-вече, че не започна със "зависи колко ще ми платиш"). Добре, че все още има хора като теб и другите потребители, които не разводниха темата, а се опитаха да ми отговорят на въпросите. Благодаря ви! Темата може да бъде заключена, за да няма повече излишни коментари. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fani Отговорено 13 Май, 2016 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2016 Да подновя малко дискусията, ето една нова услуга за Wi-Fi маркетинг, log-in и рекламен хотспот за хотели и заведения Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване