syscom Публикувано 28 Март, 2013 Доклад Сподели Публикувано 28 Март, 2013 Как да инсталирам x86 микротик на сата хдд ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Anatoli Отговорено 28 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 28 Март, 2013 (Редактирано) лесно , въобще пробва ли да инсталираш или реши първо да попиташ Редактирано 28 Март, 2013 от Anatoli Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 29 Март, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2013 както се инсталира линукс Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 syscom Отговорено 29 Март, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2013 Еми става на въпрос за 5.20 кракната версия излиза ми съобщение че не може да намери харда като фатална грешка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 hgd Отговорено 29 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2013 Вземи диска, сложи го на друга машина, инсталирай го там и го върни на оригиналната. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 gbdesign Отговорено 29 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2013 МикроТик изначало не е създаден да се инсталира на HDD. Сложи го на флашка. Ако пък наистина държиш да ти е на твърдият диск, настрой в BIOS-а режима му на IDE. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ushoplias Отговорено 29 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2013 А допита ли се до: http://wiki.mikrotik...ported_Hardware Или да питаш чичко Гъгъл за Микротик + твоето дъно, дали някой го е подкарал и какви проблеми е имал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 syscom Отговорено 29 Март, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2013 Fatal error: no hdd С един Sata&Ide преходник оправих проблема сега ми го разпознава като Ide хдд. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 B13Bs Отговорено 30 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2013 Инсталираи микротика с HDD на друга машина и ще си решиш проблема после връщаш HDD на машината на която го искаш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 syscom Отговорено 30 Март, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2013 Ами това не се получи при мен не знам защо? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
syscom
Как да инсталирам x86 микротик на сата хдд ?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
9 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване