Mupo neTkoB Отговорено 2 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2013 за сохо рутер съм 100% съгласен, но имам едни 2бр Buffalo 54Mbps с ddwrt.... забравих ги къде ги сложих... май на някви метални греди в шоурума и сервизното хале на един сервиз.... ще трябва да проследя UTP кабела на къде отива ;) Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 3 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2013 (Редактирано) На 2.04.2013 г. at 13:53, Mupo neTkoB написа: за какво ти е гигабитово безжично АП? ще минава над 100Mbps трафик ли? на смарт тв-тата ти за какво им е гигабит? да не случайно да могат да понесат толкова трафик? нали имат по един браузер закачен и някво youtube-тип приложение дори и фуллхд клипове ще вървят на доста по-малки скорости. Колегата е абсолютно прав - на смарттв-то и 10МВ мрежа му е достатъчна. Знам от личен опит - "смарттв" пуснато Войо и гледане на филм - 5МВ макс. и то на порции - тивито си го дърпа през 10 сек - има си буфер. Тубата - същата работа като трафик. Вградените мрежови карти в умните телевизори са 10/100 МВ. Редактирано 3 Април, 2013 от Mitko Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Април, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2013 На 3.04.2013 г. at 7:02, Mitko написа: Колегата е абсолютно прав - на смарттв-то и 10МВ мрежа му е достатъчна. Знам от личен опит - "смарттв" пуснато Войо и гледане на филм - 5МВ макс. и то на порции - тивито си го дърпа през 10 сек - има си буфер. Тубата - същата работа като трафик. Вградените мрежови карти в умните телевизори са 10/100 МВ. дрън дрън, а аз като си стриимвам от сателита и разни HD канали стигат 25 мегабита да гледам пикселизация ли, или трябва специално да си взема машина за транскодинг? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 3 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2013 На 3.04.2013 г. at 10:40, 111111 написа: дрън дрън, а аз като си стриимвам от сателита и разни HD канали стигат 25 мегабита да гледам пикселизация ли, или трябва специално да си взема машина за транскодинг? Аз дадох пример с онлайн приложения на смарттв като Youtube и Voyo - а ти дали стриймваш сАтелита или кенефа е друг въпрос. Мноо ми е интересно как го "стриймваш" тоз сателит през лан порта - да не би там да е вързана чинията??!? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Април, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2013 http://dvblogic.com/en запознай се с това софтуерче направата на домашна иптв съм я написал в тая статия преди бая време разликата е че горната програма излъчва с помощта на UPnP Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 3 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2013 (Редактирано) Абе има ли хора още дето гледат телевизия на телевизор? че на моя Мургаш само БНТ! Редактирано 3 Април, 2013 от syscom Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 3 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2013 На 3.04.2013 г. at 12:18, 111111 написа: http://dvblogic.com/en запознай се с това софтуерче направата на домашна иптв съм я написал в бая време разликата е че горната програма излъчва с помощта на UPnP Благодаря, ще прегледам софтуерчето... на пръв поглед е добре но има платени пъгини... Ще прочета и статията с интерес. На 3.04.2013 г. at 20:03, syscom написа: Абе има ли хора още дето гледат телевизия на телевизор? че на моя Мургаш само БНТ! Ти въобще имаш ли представа как работи твоя Мургаш, че да гледаш телевизия? Скоро да си сменял лампи във високото напрежение... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 4 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2013 (Редактирано) На 3.04.2013 г. at 20:56, Mitko написа: Благодаря, ще прегледам софтуерчето... на пръв поглед е добре но има платени пъгини... Ще прочета и статията с интерес. Ти въобще имаш ли представа как работи твоя Мургаш, че да гледаш телевизия? Скоро да си сменял лампи във високото напрежение... Исках да разведря темата малко извинявай ако съм те обидил!!! Не знам как работи моя Мургаш но знам че твоя не работи!!! Редактирано 4 Април, 2013 от syscom Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mishoboss Отговорено 4 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2013 Пичове, не с лошо! 111111, това за IPTV стрийма е жестоко. Принципно и на мен ми се въртеше нещо подобно в главата и щях да експериментирам с VLC Server и DVB-C тунер. Можеш ли да споделиш малко повече за твоето техническо решение? Предимства, недостатъци, bottlenecks, etc... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 4 Април, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2013 направи нова тема и ще ти кажа около 5 варианта с тотално различни реализации на едно и също нещо На 4.04.2013 г. at 6:54, mishoboss написа: Пичове, не с лошо! 111111, това за IPTV стрийма е жестоко. Принципно и на мен ми се въртеше нещо подобно в главата и щях да експериментирам с VLC Server и DVB-C тунер. Можеш ли да споделиш малко повече за твоето техническо решение? Предимства, недостатъци, bottlenecks, etc... Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mishoboss Отговорено 4 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2013 На 4.04.2013 г. at 7:15, 111111 написа: направи нова тема и ще ти кажа около 5 варианта с тотално различни реализации на едно и също нещо Може малко профански да съм задал въпроса, за което се извинявам предварително Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 4 Април, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2013 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване