pavelkamburov Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 Наистина са куци www.alink4.com Вкарай но си под запор с удоволствие очаквам да вкараш www.alink4.com Това последното за кого се отнасяше? Аз си вкарвам за нас и си мисля да вкарам и да ги пусна на себестойност ей така, за да ви е гадно и да си затворите големите усти. ;-) Не че ще ви взема корпоративния клиент дето ви храни ама като знам как подскачате като се появи конкуренция ще си направя малко кеф на душата. ;-) 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alink4 Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 (Редактирано) ти си знаеш кой си www.alink4.com Редактирано 29 Януари, 2014 от alink4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 (Редактирано) ти си знаеш кой си www.alink4.com Почваш да говориш несвързано. Легни се наспи, изтрезней и пак ела. Между другото къде ви е склада и кой ви води счетоводството, щото чух ,че ползвате един склад и един и същи счетоводител заедно с една друга фирма "голям" търговец на комуникационна техника ;-) Тия счетоводители големи клюкари ;-) не че е нещо лошо просто отбелязвам интересно съвпадение ;-) Редактирано 29 Януари, 2014 от pavelkamburov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alink4 Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 Съвпаденията са в твоята си фантазия, но запора който е в реалността ти си остава www.alink4.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 От къде го гледаш това със запора ? За мен пише ли нещо ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 (Редактирано) Reload пак се е довлекъл във форума. Ама щом има бастуни да купуват що да не им продаваш? и да не забравя http://www.vesuviustreamline.com са хората, от които може да се пазарува с удоволствие. как пък все брадатите и всичките им производни излизат некоректни, а? Редактирано 29 Януари, 2014 от Mile 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 Съвпаденията са в твоята си фантазия, но запора който е в реалността ти си остава www.alink4.com Бреее гледай ти и какво точно са ми запорилали? Щото явно сметките и колите не са. Жената не е. Остава комшйката да е, ма това за няколко дни докато и мине. знаеш как е с жените всеки месец ;-) Reload пак се е довлекъл във форума. Ама щом има бастуни да купуват що да не им продаваш? и да не забравя http://www.vesuviustreamline.com са хората, от които може да се пазарува с удоволствие. как пък все брадатите и всичките им производни излизат некоректни, а? Бих добавил и Lancom за толкова години не съм имал проблеми с тях. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 http://www.vesuviustreamline.com - добре е всичко - ама да не беше тоя куц саит 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AveNew Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 Винаги трябва да има упреци/недоволни/негативни/. да не би като влизате в сайта да купувате и самият сайт?... най-важно е да са коректни и загрижени... към своите клиенти.? Поне лично за мен. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 29 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 Баси якото . няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 1 Февруари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2014 на сайтовете не ми пречат , в повечето случаи пазарувам по телефон .. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alink4 Отговорено 4 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Февруари, 2014 Господина c.petkov не доказа, че е наш клиент сами си правете изводите ! Лесно е да оплюваш, че си недоволен особено ако не си закупил нищо. Нашите промоции продължават все по надолу www.alink4.com Nano bridge M5 - 25db -118лв без ддс CRS125-24G-1S-2hnd-IN- 244лв без ДДС Edge lite 3- 135лв без ддс RB2011UAS-2hnd-IN- 159лв без ддс Loco m2- 68лв без ддс Air grid 23дб- на 5ghz- 77лв без ддс Nano bridge 22db 5ghz- 106лв без ддс и много други www.alink4.com Цени ще падат до отказ и всеки сам ще прецени дали сме коректни www.alink4.com Лека вечер ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 4 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Февруари, 2014 Колкото и да ви падат цените като гледам доста хора няма да пазарят от вас. Не е само да продаваш евтино... Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
c.petkov Отговорено 4 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Февруари, 2014 Мислех да Ви спестя унижението, но сами си го просите.... А пък и ми е интересно след като утре публикувам снимките от фактурата какво ще се опитате да излъжете пак...... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alink4 Отговорено 4 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Февруари, 2014 Унижението си е за теб , кажи номер на фактура да публикуваме ние че ти до нова година ще се размотаваш с лъжите си много чакане много лъжа излезе от твоите уста. Мислех да Ви спестя унижението, но сами си го просите.... А пък и ми е интересно след като утре публикувам снимките от фактурата какво ще се опитате да излъжете пак...... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване