jack82 Публикувано 17 Март, 2013 Доклад Сподели Публикувано 17 Март, 2013 здравейте колеги чудил съм се кой облачватели са по добри за нв2 тези които са с цялата траба или тези които са запоявани в средата тип ртс имам линк с тези които са с цялата траба на 23 км работят доста добре смисъл цця то е много добро и съм ги тествал до 6100 работят от 5100 надоло неработят добре но от тези които са запоявани в средата нямам играден линк с тях Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 17 Март, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2013 еми някой да вземе да ги "разпори " и веднага ще разберем , и забрави за такива универсални облъчватели като искаш да работи в крайна лента си намери такива иначе обикновено се губят 3-4дб. Колегата (edemy) Евгени е по - вещ в конструирането може да те ориентира. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване