Balthazar Отговорено 17 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2013 Така ,а аз ти предлагам това и още. На по евтина цена. Не се казва по евтина а по ниска цена а и едва ли можеш да ми предложиш телефон + всичко останало под 20 лв Другото което е ти в момента не ми предлагаш нищо защото нямаш нищо в наличност и след като не можеш да снимаш за да покажеш това го разбирам като нямам готов сглобен модел имам го само на теория в главата си . . Така че как може да ми предложиш нещо което все още го нямаш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 19 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2013 Нарича се pre-order това, което той предалага. Ако му имаш доверие и имаш излишни 30лв. може и да ти го направи някога http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 19 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2013 По горната схема липсва един диод Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts