netword Публикувано 16 Март, 2013 Доклад Сподели Публикувано 16 Март, 2013 (Редактирано) Продавам/изработвам- Имате устройства или системи на трудно достъпни места( както кули,покриви и т.н.) на голямо разстояние от вас. Предлагам ви система с GSM Модул за отдалечен рестарт с едно обаждане. Системата е направена да рестартира всякакво оборудване което работи с следните характеристики: 12VDC; 18VDC; 24VDC До- 1А; 3А; 16А; Устройството работи с всички СИМ Карти. Изработено е от два елемента, платка с всички необходими елементи и самия GSM модул. Има два кръга на работа, единия е постоянно включен , а другия е изключен. При задействане се обръщат. Устройството има три ледова индикация (бяло,зелено,червен)- първия-индикация за объркана поляризация, втория-активна работа на кръг 1(едно) и третия-активна работа на кръг 2(втори). Има Захранваща букса 2,5мм(или 2мм по избор) и Захранващ куплунг 2,5мм( или 2мм по избор ) с 20 см кабел. Приблизителни размери (105x66x56mm) Приблизителна цена на цялата система включително - платката, GSM Модула и зависимост от това което сте избрали като волтаж и ампера - Между 25-35лв Скоро ще разработя и; Рестарт система GSM Модул на 220v 10A; Рестарт система GSM Модул s PoE 24V 4А; Продавам- Lan cart 10/100 Mb - 1бр Цена- 6лв. Lan card 10/100/1000 Mb - 1бр. Цена- 10лв. Захранване за комп: 400W - 1бр Цена- 20лв. 125W - 1бр Цена- 10лв. Всичко е в пълна изправност. Има пробен период от 2 дни, ако нещо не работи се връщат парите за него. Възможност за среща в град Пловдив, и с куриер за цялата страна, за ваша сметка. Телефон за връзка: 0895123599 Атанас Редактирано 16 Март, 2013 от netword Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 16 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 Само с призвъняване става ли ? без да вдига. И да се ограничи от от определни номера да е позволено ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netword Отговорено 16 Март, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 (Редактирано) Само позваняване, зависи от кой модел е GSM модула за в момента тестовия модел няма тази опция, но в крайния модел ще има тази опция за един или няколко номера. Редактирано 16 Март, 2013 от netword Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 16 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 Снимки ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netword Отговорено 16 Март, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 За в момента нямам, защото чакам пратка от платка жийнизата за да направя един готов(красив) модел. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xaxo0 Отговорено 16 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 Колеги и аз правя gsm модули за рестарт по поръчка за какъвто волтаж желаете. цените варират от 7 до 12лв 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xaxo0 Отговорено 16 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 няма никакъв проблем пращам по куриер с наложен платеж 120лв са модулите и доставката е 15 лв . Дано да имаш толкова, защото знам, че нямаш пари да ми платиш интернета си за този месец Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 16 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 колега хахо0, ако продаваш/произвеждаш нещо си пусни отделна тема за твоето изделие. моля не пълнете на другите темите. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 16 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 Тези модули към стандартен GSM апарат ли се вързват или си имат собствен GSM комуникатор? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 16 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 този модул се прави от деца 6 клас по електротехника плюс входящо от определен номер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netword Отговорено 16 Март, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 Извинявам се станало е грешка цената е 15лв , извинявам се имах грешка от фактура, за всеки волтаж. И аз лично съм проводил всеки път, не съм видял това да се прави от деца, но щом казваш мога да си взема няколко работника. Аз предлагам компактно устройство с нов див дизайни и ефективност. Извинявам се но не мога да предложа за сега снимки , много се извинявам. А да, GSM апарат, те са нови не използвани апарати. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 16 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2013 Като цяло става с всеки GSM апарат имащ проста вибрация да не говорим, че дори можеш да го направиш с Wake UP.. елементарно е и между другото 6 ти клас го има подобна схема за зглобяване комплект направи си сам Най елементарната проста схема http://trekto.info/n...estartirane-gsm после ходи и ми разправяй че 6токласник не може да го направи дизайна е най лесната част от всичко останало Какво е нужно: GSM телефон - 10-15 лв. Такива има тук; Реле на 3V, примерно NT73-2C; NPN транзистор, примерно BD 139; Маломощен диод на Шотки (Schottky), на моя пише N58; Електролитен кондензатор 4.7µF, над 10V; Резистор 1kΩ; Батерия 9V; Всичко това заедно с достатъчно двужилен кабел струва по-малко от 20 лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netword Отговорено 17 Март, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2013 Така ,а аз ти предлагам това и още. На по евтина цена. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 17 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2013 @netword снимай тази платка да я видим Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netword Отговорено 17 Март, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2013 Нямам готовия вариант, много се извинявам. при първа възможност ще я снимам . Тази седмица чакам пратка с заготовки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts