vtbg59 Публикувано 7 Август, 2008 Доклад Сподели Публикувано 7 Август, 2008 Здравейте колеги,отварям тази тема с въпрос има ли между нас който да купува качествен UTP/FTP в К метри(няма значение кутии или на макара). Задавам този въпрос евентуално да купя от него или да ме насочи към доставчика целта е ясна по ниска цена на метър . Може да се дискутира и дистрибуцията и на оптика кой от къде купува(кабел ,конветори, муфи и др.) "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 8 Август, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Август, 2008 много неща копуваме от тук Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 2 Октомври, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2008 а 10-12 жилен демек гига с ток някои да е срещал ? нещо такова Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 30 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2009 Срещали ли сте FTP с носещо въже (тел) и проводници за захранване. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KaCh Отговорено 30 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2009 FTP/M Cat5e 24AWG Cu Xcom + 2x0.75mm CCA захранващи проводници тук. Аз съм ползвал алуминиево FTP с носещо жило, върви на 160м без проблеми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 30 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2009 Аз и доста колеги си взимаме от ланком, Sea Max е кабела. УТП с носач. 130лв. макарата. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 14 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2009 Оптичен кабел до 4 влакна от къде може да се вземе на добра цена Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 14 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2009 Аз захранването го правя с отделен 2х0,75 или по 1.5мм двойно изолиран.. Е малко по голяма играчка е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
busof Отговорено 25 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2010 Здравейте, Ние ползваме кабели на Данипмекс и сме доволни, имат всичко на склад а наскоро са отрили и офис в Пловдив. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 25 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2010 ти пък каза най-хубавия кабел в България Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 25 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2010 seamax, qubs ftp без носач. Под техния клас за мен не е кабел. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 29 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2010 кабели купувайте от xcom пловдив има и оптики и други фтп , фтп с проволка , фтп с ток и проволка , алуминиев с мед имат най тънката цена от 56 лв кутията 305м www.xcombg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jon_Smith Отговорено 30 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2010 Ти тия от 56лв/кашона недей ни ги хвали! Ако някой знае за фирма във Варна продаваща кюбс или сиймакс нека да си каже :'( Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2010 Да и аз търся последните 2 марки .. Днес бях във SSI но там ми каза диларката, че повече Seamax няма да зареждат :'( А за тия от 50 тина лева... No Comment Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 30 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2010 Да и аз търся последните 2 марки .. Днес бях във SSI но там ми каза диларката, че повече Seamax няма да зареждат :'( А за тия от 50 тина лева... No Comment Спокойно може да си вземеш UTP DRAKA Cat.5e около ~55ст/м ф0,53 или 0,51 .Освен х305м има и 500м (привърженик съм този размер защото ми гарантира 4 дължини , под 100м рядко слагам зависи от стълбовете) "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване