Mile Отговорено 22 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Август, 2009 Хората пътуват насам. System от Дупница, sheki, hartman, chaos... Гледам сега и Valyo Ми е драснал, че пътува вече... Ще се съберем Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 23 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 23 Август, 2009 Еми събрахме се. Бих искал да благодаря на Mile че се зае с нелеката задача. Затова днес никак не му беше леко и не знам кога успя да излезе от ваната изтрезнял За пропусналите - могат само да съжаляват. За всички - до следващия път ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 23 Август, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 23 Август, 2009 Еми събрахме се. Бих искал да благодаря на Mile че се зае с нелеката задача. Затова днес никак не му беше леко и не знам кога успя да излезе от ваната изтрезнял За пропусналите - могат само да съжаляват. За всички - до следващия път ! Мда аз сега станах така и не можах да му кажа чао на това муле сигорно се беше заврял в ваната с някоя ..... Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Август, 2009 Аз като най голям карък неоспях да отида дето ми е на 30 км ама в 21ч немаше един трезвеник да ме закара дайте снимки да качвам Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Август, 2009 Аз като най голям карък неоспях да отида дето ми е на 30 км ама в 21ч немаше един трезвеник да ме закара дайте снимки да качвам виж си скайпа.. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Август, 2009 качени ТУК Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolay Отговорено 24 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Август, 2009 Аз мога само да рева като крокодил, че едва днес рабрах за запоя.. егати тъпото говедо съм !!! Трябва пак да се случи това нещо ... и то много скоро !!! Нека някои колега от друг район на БГ да се ангажира с подобно нещо. Предлагам да е Тошко от Чепеларе. Там в родопите е много красиво. Аз лично обожавам този край. Помогнете ми да го накараме (притиснем) да се съгласи..... Да изпием всичката бира по света !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolay Отговорено 24 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Август, 2009 Мога да закарам 4 човека от район София до там за моя сметка... Да изпием всичката бира по света !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Август, 2009 Аз мога само да рева като крокодил, че едва днес рабрах за запоя.. егати тъпото говедо съм !!! Трябва пак да се случи това нещо ... и то много скоро !!! Нека някои колега от друг район на БГ да се ангажира с подобно нещо. Предлагам да е Тошко от Чепеларе. Там в родопите е много красиво. Аз лично обожавам този край. Помогнете ми да го накараме (притиснем) да се съгласи..... Hartman се закани той да ни събере другия път някаде около Асеновград предполагам. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Август, 2009 И аз ще се радвам най после да дойда!!!И да е по близичко до нас Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
morfei Отговорено 24 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Август, 2009 Гледах снимките и съжалявям че пропуснах ! Както и да е ... другия път ! А ракийка нямаше ли С тая бира само се маркира път Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Август, 2009 Гледах снимките и съжалявям че пропуснах ! Както и да е ... другия път ! А ракийка нямаше ли С тая бира само се маркира път не си гледал добре снимките, само Миле наблегна на Бургас 63 накрая и се направо разцепи, а па на връщане два пъти минахме покрай една виличка заради една гола мацка хехехе имаше и една снимка ама 111111 е скрил някъде Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Август, 2009 Ти на 2 мегапиксела си снимал нищо се не види 4х зум имаш на камерата не си го ползвал Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 25 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Август, 2009 ами докато да зумираме по оня черен път и изчезна Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 25 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Август, 2009 Абе аз затова ли ви стигнах по пътя. След като потеглихте, аз рових още 10-15 мин по навигациите и затова много се изумих като ви настигнах. А те зумирали мацки по вилите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване