jaredharet Отговорено 15 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 15 Август, 2009 insertoff извинявам се малко грешно си ме разбрал jaredharet принципно ми е никът на всякъде и за това по инерция написах jaredharet Т.е. Аз Даже ако някой админ може да ми смени ника на jaredharet ще е добре, че незнам още като се регвах какво толкова писах, че стана Georgi Stefanov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 15 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 15 Август, 2009 оправено Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 15 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Август, 2009 mile = 1 бр. Insertoff = 1 бр. George Stefanov (jaredharet) = 1 бр. 111111 = 1 бр. edemy2001 = 1 бр. System Admin + SS7 = 2 бр. Hartman + Spirit of Chaos =2 бр. vsh = 1бр. тотал : 10 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 15 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Август, 2009 та тъй като има и хора които не пият викам да измислим и нещо за занимавка хехе, имам комплект аликси с мт v.4 с r52n, та да ги завлача ако пък edemy има готови антенки може да донесе и той за тестване, може цяла програма да си направим за мероприятието . Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 15 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 15 Август, 2009 От мен switch-вете защото съм близо. И разклонителите за да си пуснем всичко бтв там няма интернет. обхват мисля има само глобул. Значи утре ще гледам да мина на място да запазя местата (на 40-50км ми е). То не беше лошо и да уточним стаите как ще са за по 1, 2 и т.н. ама мисля ще се съберем някакси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 15 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Август, 2009 ток да има пък нет... може да снифиме некой сателит Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 16 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2009 @vsh, Мен що не си ме писал към списъка Идвам и аз, мога да довлека и още някой колега. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 16 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2009 Утре ще погледна точната бройка преди да тръгна нагоре да резервираме мястото. Вариант е ако няма места 5км по нагоре по шосето на бившия ловен дом на госин Тодор Живков да се забием Единична стая с закуска е около 30лв. Двойната е 60. Цените са малко приблизителни. Мястото е на 2 години и всичко е правено с мерак. Досега съм ходил 20 пъти и винаги беше супер горе (с изключение на мото събора когато счупих крак). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edemy2001 Отговорено 16 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2009 Остава да каже някой може ли да мине през Стара Загора и да ме вземе, че няма да имам транспорт за тогава... http://енергия.еюhttp://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 16 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2009 някой от североизточна бг ако иска да правим кооперация - да пише на ЛС Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 16 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2009 @vsh i hartman, дайте да направим няква комбина пак Като гледам ще паснем в една кола mile = 1 бр. Insertoff = 1 бр. George Stefanov (jaredharet) = 1 бр. 111111 = 1 бр. edemy2001 = 1 бр. System Admin + SS7 = 2 бр. Hartman + Spirit of Chaos =2 бр. vsh = 1бр. netronix = 1бр. тотал : 11 Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 16 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2009 Edemy за стара загора трябва да видим дали Best ще идва. Той е от там и ще се комбинирате. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edemy2001 Отговорено 16 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2009 То и други има от този край - George Stefanov (jaredharet) например... има и още. Ако някой от тези има желание ще се комбинираме. http://енергия.еюhttp://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 17 Август, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 17 Август, 2009 Около Дупница ако има някои да си казва Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 18 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 18 Август, 2009 Ако е за 22ри примерно мога да дойда но ще видим с какво ще пристигна, че имам малко проблеми с книжката Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване