ivajlozah Отговорено 13 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2013 Аз ще дойда само кажете кога и къде. От София съм и вероятно ще съм с кола (ако още не са ми я взели лизингодателите). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 13 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2013 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivajlozah Отговорено 13 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2013 Ивайло Захариев от София - 0893605600 вероятно с кола Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fityla Отговорено 13 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2013 Срещата само за хора с опит ли е или място за хора който попиват знания като гъби.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2013 За тези дати и колегата е пас. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 14 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2013 нека всеки се запише и да напише коя дата му е най-добре, и дали ще може да дойде на двете и тоагава да направим сметка кога ще се съберат повече хора. след това според това ще се намери и подходящо място. моля за експедитивност аз мога и за 23-ти и за 30-ти Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Март, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2013 За 30-ти ми е пълна мъгла дали ще съм в бг дори какво толкова умувате 23-24-ти са седмица напред Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 14 Март, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2013 23-24 са ок но нека да е поне около Пловдив. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 15 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 15 Март, 2013 Или да помислим за after party на 30-31 за закъснелите “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 19 Март, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2013 Момци организацията нещо куца дайте една бройка за Пловдив и кой ще идва Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 19 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2013 аз, опитах се да направя бройката, но само 3-ма човека написаха. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 21 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2013 до каде докарахте организацията, ако е слаба, предлагам отново 30 и 31 ? 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 21 Март, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2013 до каде докарахте организацията, ако е слаба, предлагам отново 30 и 31 ? с такива "несериозни" ако ще и от тях да ги вземеш няма никой да дойде Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 21 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2013 с такива "несериозни" ако ще и от тях да ги вземеш няма никой да дойде Не, че съм много "сериозен", ама аз така и не разбрах за кой град става дума и за коя дата? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 21 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2013 Да бе и аз. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване