NeTmAsTeR Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 (Редактирано) Ако намерите заведение, в което ще има и осмомартенски банкет на някое шивашко предприятие, бройте ме и мен. или пък студентки - задочнички първи курс педагогика , социология , театрално майсторство Редактирано 7 Март, 2013 от NeTmAsTeR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeFeKt Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Ако не ме лъже паметта в Пловдив имаше жива бира някъде. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavlan Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Има да http://www.alehouse.bg Ще конкурираме MUM-a в Загреб ли ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Колеги аз ще пътувам от бургас мога да взема някой от някъде ако иска и после като се връщам да го оставя не е проблем Сега да е лято да ви докарам на морето ама е зима ... а морето е интересно лятото Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 за Варненското черноморие също би се нагърбил да организирам, но не знам до колко ще ви е удобно, иначе за това предлагам централна Б-я (може би Търново) за да е по-удобно на всички Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Търново е хубаво местенце Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Супер и аз ще присъствам, ще идвам от София ако на някои ще трябва транспорт Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 9 Март, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Март, 2013 Младежи и евентуално девойки (силно се надявам за последните ) Нищо не казвате,особено тези от централна част. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 9 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 9 Март, 2013 Колегата казва, че ще дойде стига да не му се впадне с датите от изпитите. Аз лично няма да мога . Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 9 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 9 Март, 2013 и аз ще гледам да дойда, от Варна ще пътува кола с 4 места Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 10 Март, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2013 Но къде да се организираме? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 10 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2013 щом няма кой в Търново тогава примерно Плевен? аз мога и в Ловеч ако ви се ходи там Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Март, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2013 по рядко влизащите колеги нищо още не са казали, Жоро и Wispbg не казват нищо .. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 10 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2013 Жива бира има в Трявна .До реката зад часовника.И е на половин час от Търново.От Варна искам да се включа и аз.Ако може. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ovoshtnik Отговорено 10 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2013 И аз съм навит . Където кажете, там отивам! И без пари да пуснем нета, пак ще питат за промоции и по-високи скорости! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване