Администратор kokaracha Отговорено 26 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 Кое не стана ясно пак. В тема за Идеи и предложения някои предложил форума да има опция за писане на кирилица,друг пък разбирател предложил да си инсталираме кирилица аджеба видете ли колко лесно ставало,трети пък казал незнам си какво. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 26 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 от една страна е добре да има кредор от друга страна колко трябва да е IQ на българин че да не знае как да си кирилизира компа (нищо лично ако има такива дето не знаят) Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 26 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 абе сложите един кредор бе баси .. какво се дърпате като магаре на лед, това е удобство, и няма нищо общо с това дали и какво можеш да си инсталираш на компа. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 27 Октомври, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2009 абе сложите един кредор бе баси .. какво се дърпате като магаре на лед, това е удобство, и няма нищо общо с това дали и какво можеш да си инсталираш на компа. Ще сложа тези дни. (Точка по въпроса) Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duvi Отговорено 8 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2010 Незнам дали има такава тема (сори ако се повтарям ) но защо не направите една тема за търговците в която всяка фирма да се представи и да пусне примерен списък на предлаганите неща. и евентуално да постват нови и интересни неща който са внесли или смятат да внасят. I FEEL THE NEED THE NEED FOR SPEED Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 8 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2010 Да, аз съм канил разни, включително и китайски, понеже са ме питали .... би било перфектно. Може би се страхуват да не излизат на яве лоши резултати от тестове във форума - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duvi Отговорено 8 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2010 Още нещо се сетих покрай моите форуми. Защо не разкарате в личнатаинформация аол яху и мсн и тн модулите и не сложите модула за Скайп ..предполагам повечето от на ползват предимно iCQ и Skype I FEEL THE NEED THE NEED FOR SPEED Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 8 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2010 За темата на търговците съм съгласен и аз няма да е зле и да е като "важна" тема. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 8 Януари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2010 Незнам дали има такава тема (сори ако се повтарям ) но защо не направите една тема за търговците в която всяка фирма да се представи и да пусне примерен списък на предлаганите неща. и евентуално да постват нови и интересни неща който са внесли или смятат да внасят. Търговците които искат да предложат нещо нека да пишат тук , до сега никой не сме изгонили. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 21 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2010 До Админа на Форума ,предложението ми е да се смени името на раздела 'Алъш вериш' с 'Купувам/Продавам' ако трябват аргументи ще дам . "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 21 Януари, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2010 До Админа на Форума ,предложението ми е да се смени името на раздела 'Алъш вериш' с 'Купувам/Продавам' ако трябват аргументи ще дам . Всичко е ток и жица :) :) Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 21 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2010 Не става само с ток и жица трябва и 'акъл' . 10X "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 31 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2010 Имам предложение да се направи някаква тема или пост в който да може да се каже по нещо добро за някои коректен търговец или деен форъмец Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 31 Януари, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2010 Имам предложение да се направи някаква тема или пост в който да може да се каже по нещо добро за някои коректен търговец или деен форъмец Или пак да се каже нещо за форума Ми пускайте бре някои от екипа ще я направи важна Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 7 Февруари, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2010 Добавил съм google search Приятно търсене Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts