Mupo neTkoB Отговорено 23 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2009 и при мен не излиза Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 23 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2009 Речено сторено не ми излиза бутончето а при теб трябва да има Admin > Posts and Topics > Merge Double Posts Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 форума ще праща ли и-меили за налични нови отговори - щото в момента не праща ... оказа се че форума праща - но гмаил ги маркира за спам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 24 Октомври, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 форума ще праща ли и-меили за налични нови отговори - щото в момента не праща ... оказа се че форума праща - но гмаил ги маркира за спам Моля и други потребители да си погледнат спам-а в пощата преди да пишат че не праща ! Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 много добре си праща. даже беше по-трудно да го спра Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 24 Октомври, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 Някои други проблеми за отстраняване ? Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 24 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 Някои други проблеми за отстраняване ? Kirilica Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 не че се заяждам ама http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 24 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 не че се заяждам ама http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm Ne che nqmam kirilica,daje imam 3.Linka koito si dal sigurno e polezen za windows potrebitelite/administratorite kato teb,za sujalenie az sigurno sam mazoxist i si polzvam linux na kosha. Ta za problemi i otstranqvane ostana mai da se dobavi edna kirilica na foruma. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iso Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 Бе то и аз съм от "мазохистите",но си имам кирилица.... при това и фонетична и бдс .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 24 Октомври, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 Бе то и аз съм от "мазохистите",но си имам кирилица.... при това и фонетична и бдс .... Както и аз и ss7 (подмята се един лаптоп в нас на Windows xp ма заради приятелката) Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 25 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2009 Ne che nqmam kirilica,daje imam 3.Linka koito si dal sigurno e polezen za windows potrebitelite/administratorite kato teb,za sujalenie az sigurno sam mazoxist i si polzvam linux na kosha. Ta za problemi i otstranqvane ostana mai da se dobavi edna kirilica na foruma. това че си по-администратор не значи че не може да си инсталираш кирлица и на лин или ще трябва да вадим от чичко гоогъл кирилизатор. пък администраторите като мен не ги е срам да кажат че ползват windows - аз не се притеснявам от това Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 25 Октомври, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2009 това че си по-администратор не значи че не може да си инсталираш кирлица и на лин или ще трябва да вадим от чичко гоогъл кирилизатор. пък администраторите като мен не ги е срам да кажат че ползват windows - аз не се притеснявам от това Че то в това срам има ли ? Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 25 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2009 Linka koito si dal sigurno e polezen za windows potrebitelite/administratorite kato teb ми не знам, ама колегата така се беше изказал Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 25 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2009 всеки ползва това което намира за удобно - като преборя gentoo и аз ще се хваля , да се готви и опен соларис - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts