Собственик Влади Отговорено 2 Август, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 2 Август, 2009 Предлагам достъп до "алъш вериш" да имат потребители който са Регистрирани и са поне с 10 поста!Тъй като в последно време се наблюдават някой който продават стоки със съмнителен пройзход... Ще го коментирам утре с баш майстора (ss7) Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 2 Август, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 2 Август, 2009 Напомням на администраторите да бекъпват базата данни на сайта, събралите се хора и информация са доста и не трябва да се губят в никакъв случай. Благодаря Правя го периодично Поне 1 път месечно а иначе 2-пъти архивирам всичко Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Август, 2009 Ще го коментирам утре с баш майстора (ss7) Както и до този раздел!За да не се вижда от не регистрираните кое къде е ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 2 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Август, 2009 Добре ще е и да се пооправи проблема със следенето на темите и email известяването. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SpiritOfChaos Отговорено 2 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Август, 2009 Товс с 10 поста нещо не ми се нарави.По скоро е по-добре да се направи само за тези който са сериозни и следят збирките (срещите)Аз предимно не пиша доста във форума.Нека да се филтрират съмнителните потребители със съмнителни стоки.Скоро попадна ортака на крадена стока!!!Едва ли ще му е приятно на някой да си намери нещо негово........На самите збирки ще си проличи кой са сериозните и кой са в "сянка" Never Stop Thinking ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 2 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Август, 2009 По-добре да е отворена Алъш Вериш секцията! Които сме си редовни си знаем от кого да купуваме и кой е нов във форума с 1 пост и то само в Алъш Вериш - веднага се вижда че трябва първо да се провери преди да му се има доверие! Кой е "ортака" и на какво крадено е попаднал? Как е разбрал че е крадено?! Ако затворим секцията само за 2-ма трима - алъш вериша ще замре! Да го оставим отворен. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 2 Август, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 2 Август, 2009 Леле , пак ли не работи емаил известяването , ще видя да го изловя най-после откъде се сбозява Добре ще е и да се пооправи проблема със следенето на темите и email известяването. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Август, 2009 Ами щом мислите, че така ще се оправи проблема... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 3 Август, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 3 Август, 2009 Проблема беше, че повече от един човек пипа там където не трябва. За бъдеще ще пипам само аз. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Август, 2009 и аз мисля че раздела не трябва да се ограничава .. ако някой продава нещо крадено тъкмо по - лесно ще се разбере кой е Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 6 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2009 абе имам някакъв проблем. не знам дали съм само аз, но има теми във форума които ми ги маркира като непрочетени, а съм сигурен че съм ги чел. във всеки раздел ми ги показва тези и след исползване на бутон MARK AS READ се махат.... до следващия път Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 6 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2009 И при мен го има този проблем Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 7 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2009 Нещо тоя софтуер за форум ми се види много бъгав. Нито емаил известяването му успя да проработи за 2 години, нито пък известяването за новости по теми които следя. Като не съм влизал 2-3 дни и се появява че има нови постинги в стари теми. Влизам да чета, а то няма нищо ново.Маркирам че е четено и така до следващия път. Защо не вземете да сложите едно класическо PHPBB и да си заспят нещата ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2009 ами аз предложих вече да минеме на SMF че и конвертор има да се прехвърли форума Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 29 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Август, 2009 Това че си си написал името се показва в форума незначи че си познал регистрирал си се с друго пък и ако си попълваш данните сега и имеил можеше да получиш Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts