¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Ноември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2008 Имам едно въпросче защо като имам съобщение както ми показва в горния ляв ъгъл.. стои пак едно и след като го прочета?Не би ли било по-добре да пише Имате "х" нови съощения и като ги прочетеш или не да показва колко си видял. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Ноември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2008 освен да го прочетеш трябва и да го преместиш или изтриеш Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Ноември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2008 освен да го прочетеш трябва и да го преместиш или изтриеш Да разбрах но проблема е че малко на сляпо цъкам... просто някои бутони ми излизат без надписи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 27 Ноември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2008 Имам едно въпросче защо като имам съобщение както ми показва в горния ляв ъгъл.. стои пак едно и след като го прочета?Не би ли било по-добре да пише Имате "х" нови съощения и като ги прочетеш или не да показва колко си видял. с прочитане само става само че кликни тук на цифрата за броя съобщения Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 30 Ноември, 2008 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2008 Съжалявам, но напоследък не ми оставаше време. Колегата е правил нещо , мисля е ъпгрейдвал. Сега ще проверя това с латинската версия и ще оправя енкодинга. п.с. В момента енкодинга на англииската версия е правилен - т.е. <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" /> Но мосля, че и преди беше така. Ако има проблеми - казвайте, сега се поосвободих малко и ще оправя каквото има за оправяне. За съжаление български превод е зле , не всичко е преведено. Ще проверя един друг форум дали са го превели да копна превода Липсващите неща в българската версия са на англииски , но поне вече ги има. п.с. В момента не виждам проблем с енкодинга, ако някой има да пише тук да го оправя додето съм малко свободен Вече могат да се прикачат rar и rsc . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 30 Ноември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2008 проблем с енкодинга само при лисичока поради изключена по подразбиране опция за автоматично откриване на езика благодарсо за раздел скриптове сега ще почна да го попълвам Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 30 Ноември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2008 Не е точно отва проблема че е изключено автоматичното разпознаване. Понеже като е включено сработва след 2-3 секунди. Това е първия сайт на който се налага да го ползвам. Трябва да се потърси по-добро решение. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 30 Ноември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2008 плачи на форумите на лисичока аз съм с опера и никога не съм имал проблеми кадето и да било а ровя и по доста международни страници кадето нито на кирилица нито на латиница пишат Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 30 Ноември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2008 ползвам само лисицата и нямам проблеми с енкодинга.. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 3 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2008 Ровнах се в настройките, и цъкнах View->Character Encoding->Customize List...-> Cyrillic (Windows-1251)->Add наложило се е щото явно Chinese се е аднало и е заело мястото по подразбиране, също cyrillic го move-up-нах и сега е с изкл Auto и излиза както трябва. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Декември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2008 винаги се дири проблема в зад компютърното (пред клавиатурното) устройство първо Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 3 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2008 Проблема е останал, отново се налага да включа Auto-то на Encoding-а. Между другото понякога ми се налага да рефрешвам сайта, явно нещо таймаутва в сървъра? Когато отворя линк от сайта излиза бяла страница и се преструва че зарежда, докато не цъкна refresh. Само на този сайт. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 4 Декември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2008 Проблема е останал, отново се налага да включа Auto-то на Encoding-а. Между другото понякога ми се налага да рефрешвам сайта, явно нещо таймаутва в сървъра? Когато отворя линк от сайта излиза бяла страница и се преструва че зарежда, докато не цъкна refresh. Само на този сайт. пусни си Бг интерфейса от профила и виж как ти е кирилицата. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 4 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2008 Направих го и за сега е OK, мерси (Auto = off) - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 9 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 9 Декември, 2008 Може ли и имате ли желание да се въвере на темата която четеш примерно да показва горе кой друг я наблюдава и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts