¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2010 Да се направят малко по "строги" правила при регистрация. Имам предвид някакви въпросчета... тъй като напоследък гледам доста Spam ботове са се регнали... и бог знае кога ще почнат да бълват глупости. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 25 Октомври, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2010 Профилите на потребителите бяха скирити за гостите на форума. Да се направят малко по "строги" правила при регистрация. Имам предвид някакви въпросчета... тъй като напоследък гледам доста Spam ботове са се регнали... и бог знае кога ще почнат да бълват глупости. DJ69 - Има спам проверка ,но пак ще го погледна. Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2010 Ако се направи да не пуска към регистрация освен ако не е сетнат "пол" не зависимо какъв мисля, че ще е по-добре тъй като ги гледам тия спамове не са си го сетнали ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 26 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2010 по-добре въпрос от сорта "коя године е създадена бг държава" който да се върти с още един-два random, например, "на кой IP адрес е локалния хост"? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2010 То това го имаше .... но е спряно и не пречи пак да си се пусне Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 26 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2010 recaptcha http://www.google.com/recaptcha Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 27 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2010 Аз предлагам 50-тина снимки на бордове и антени - произволно излиза с бъпроса що е то - така ще филтрира и спама и ламерите които не са за тук! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 27 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2010 Аз предлагам 50-тина снимки на бордове и антени - произволно излиза с бъпроса що е то - така ще филтрира и спама и ламерите които не са за тук! хехе мда Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 1 Ноември, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 1 Ноември, 2010 Да се направят малко по "строги" правила при регистрация. Имам предвид някакви въпросчета... тъй като напоследък гледам доста Spam ботове са се регнали... и бог знае кога ще почнат да бълват глупости. Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 1 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Ноември, 2010 много добре, някакъв жокер по втория въпрос ще има ли Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 1 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Ноември, 2010 То няма да е зле 2 рия въпрос да е "динамичен" ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 2 Ноември, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 много добре, някакъв жокер по втория въпрос ще има ли Аз мисля ,че това е достатъчно да се ограничи спама, предлагам да изчакаме малко и ако виждаме ,че продължават да се регистрират ботове ще помислим за друго Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 2 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 достатъчно ще е, даже и ще се накарат неграмотни да отварят гуугъл да питат за датата Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 2 Ноември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 може би втория въпрос трябва да бъде недвусмислен от сорта на " Коя година е основана българската държава?" Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 Предлагам да има минимален брой постове за да може да се праща ЛС. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts