Mupo neTkoB Отговорено 20 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Март, 2010 няма ли как да се разберем с RTS за домейна mikrotik.bg? или поне forum.mikrotik.bg Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 20 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Март, 2010 невярвам да стане , защото в този форум има търговски предложения на други фирми предлагащи конкурентни услуги или продукти и нищо чудно RTS - да не са съгласни Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 20 Март, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 20 Март, 2010 невярвам да стане , защото в този форум има търговски предложения на други фирми предлагащи конкурентни услуги или продукти и нищо чудно RTS - да не са съгласни Аз ако искам правата на домейна да ги държи друг ще оставя форума в сегашното си състояние! Но виждам че посещенията се качват с всеки изминал месец и искам да знам че домейна си е наш след време да няма проблеми. Не че този не е наш но и по профила на ss7 не е влизал от миналата година и не го знам какво ще прави с основния домейн. Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 20 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Март, 2010 Сигурно е тръгнал по жени да се почувства отново млад - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 20 Март, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 20 Март, 2010 Сигурно е тръгнал по жени да се почувства отново млад Може Ма доколкото го познавам едва ли Предтполагам след малко ще регна това mikrotik-bg.net Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 21 Март, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2010 Може Ма доколкото го познавам едва ли Предтполагам след малко ще регна това mikrotik-bg.net Айде да ви е честит домейна www.mikrotik-bg.net ще изчакам 24 часа заради DNS попринцип те се рефрешват и по бързо но за по сигорно. Сега ще го закача като паркиран домейн Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 21 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2010 Айде да ви е честит домейна www.mikrotik-bg.net ще изчакам 24 часа заради DNS попринцип те се рефрешват и по бързо но за по сигорно. Сега ще го закача като паркиран домейн Зравейте, кога го регна към 02ч. беше свободен а ето и какво намерих http://mikrotik-bg.com . "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 21 Март, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2010 Зравейте, кога го регна към 02ч. беше свободен а ето и какво намерих http://mikrotik-bg.com . Това го знам отдавна държи го колега от форума. Писах му да ми продаде домейна да не се клонираме,каза че не го продава Иначе домейна го регнах към 12:30 английско време Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 22 Март, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2010 Пуснал съм домейна в действие Утре тоест вече днес катo се наспа изуча и така нататък ще оправя и редиректа тоест ако някои си е намерил тема линк примерно http://mikrotik-bg.net/index.php?topic=1794.msg15885# то автоматично ще го прехвърли към това http://mikrotik-bg.net/index.php?topic=1794.msg15885# Това го правя с цел където са слагани линкове и гоогле каквото е индексирал да не се изгуби и потребителите да успяват да намират целта която търсят ще държа стария домейн достатъчно време активен докато не видя че този му се е качил рейтинга и гоогле е индексирал всичко Моля който е слагал линкове някъде да ги едит-не,и пускайте линкове към новият домейн Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 22 Март, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2010 Оправил съм редиректа Който иска може да го пробва примерно да отвори това http://mikrotik-bg.net/index.php?topic=1794.msg15885# все едно си си го намерил през гоогле то те пренасочва към темата която си си намерил само че към новият домейн Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 22 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2010 работи, честит ни нов домейн! Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2010 Да ни е честит новия домейн А със стария какво ще стане? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 22 Март, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2010 Да ни е честит новия домейн А със стария какво ще стане? По горе съм писал Докато е жив домейна ще го оставя така да си редиректва заради линковете който са индексирани и слагани по сайтовете Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 24 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2010 Предлагам да бъде премахната опцията постовете да се редактират и премахват(поправят допълват )причината е коренната промяна на пост след редакция, както се казва 'казана дума хвърлен камък'(да си мислил и гледал като пишеш).Има си опция преварителен преглед дори модератори нямат право да променят съдържанието ,могат да правят забележка в поста на поребителя или ако протеворечи на правилата и етиката на форума да го премахват. "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 24 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2010 Аз искам да мога да си редактирам старите постове. До сега съм го правил съвестно и качествено. Моят мотив е форума да е представителен като цяло. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts