blagynchy Публикувано 22 Февруари, 2013 Доклад Сподели Публикувано 22 Февруари, 2013 Има ли шанс да се лепне 2рия слот на платка и да заработи ? За батерията съм сигурен че като се сложи ще си помни/работи. 2D3: 2D2: 2D13: Разлика в борда не виждам освен д3 че има 3ти лан чип Аз мисля че може да не стане единственно от фирмуера/БИОС-а. Моля дайте мнение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 bobo Отговорено 22 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2013 Моето мнение е: -Няма да стане понеже няма такъв аликс фабрично. Средния лан чип е закачен на същата Pci шина (то само irq линията е проблем). Ако го разпоиш и намериш какви още части липсват--> да ще проработи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 blagynchy Отговорено 22 Февруари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2013 Нямам си идеа irq номерата. Целта ми не е да махам чипа на 3тия лан а да си запоя допълнителен (2minipci) слот. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 22 Февруари, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2013 http://wiki.soekris.info/Category:Net6501 Новото поколение е по добро от старото няма да видиш положителни страни от още един безжичен интерфейс Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 blagynchy Отговорено 22 Февруари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2013 Не съм казал че трябва да е точно безжичен интерфейс. Това ново поколение изглежда доста добре ама 300~eu са ми много, 2д3 го намерих в бг сайт за 200лв с кутия нови.. + това гледам че има шанс за бъзер още 2 усб-та ком2 и хард под IDE(40) но пак не знам дали могат да работят и карта и диск едновременно или /IDE=Prim(HDD)+Slave(ROM) само предположение/ нека знаещите да вземат думата. Мисля си че производителите са спестили нещата за сметка на цената която за /рейка/батери3.3/бъзер/pci слот) са макс 2-3лв. Борда ми хареса наистина защото може да си сложа линукс (pfsense) и че има 3 лан порта и най-голямото предимство че е 15w. Всички знаем тока стана скъп за поддържане на сървъри, станции и голями рутери в домашни условия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
blagynchy
Има ли шанс да се лепне 2рия слот на платка и да заработи ?
За батерията съм сигурен че като се сложи ще си помни/работи.
2D3:
2D2:
2D13:
Разлика в борда не виждам освен д3 че има 3ти лан чип
Аз мисля че може да не стане единственно от фирмуера/БИОС-а.
Моля дайте мнение.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване