stormmaker Отговорено 25 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2009 Мамицата им, ние пуснахме 3 фирми по 80 оферти. Дано вземем >80% Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 26 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2009 който подал, подал...сървъра им се задръсти Той бил на някакъв най обикновен комп...И умря...бог да го поживи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 26 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2009 както се казва колкото толкова аз май успях да се регна и да си пусна офертата Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено 26 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2009 Удължиха срока до утре (петък) 09:00. Ако някой от вас може да стане толкова рано да подаде оферта утре. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 5 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 5 Март, 2009 [edit]72/72 спечелихме в Пловдив Ще видим с колко ще се споразумеем финално.[/edit] Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 5 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 5 Март, 2009 А честито Някъде излезнаха ли резултати из нет-а ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 6 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2009 има вече резултати И ние взимаме 21/23 Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 6 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2009 88% успеваемост. Не съм доволен от начина на смятане. Прекалено бакалски сметки. Не се отчита нито, че години наред им даваш нет без никакви пари. Окабеляване и прочие. Ама можело така да дадем ниска цена... Е колко по-ниска да дадем?? То ако намаля още трябва аз да им плащам. Както и да е ние ще си изпълним договора стриктно, но неприятното чувство остава. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 12 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 12 Март, 2009 Приятели, сключвайте сделктите и работете и по сериозните икономически аспекти със удоволствие. После и имиджа от добрата работа и сключената сделка носи голямо удоволствие и самочувствие Честито на печелившите! Имате да черпите [smiley=beer.gif] - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2009 Някой имали някакво инфо по въпроса с безплатния интернет на учители..Днеска ми казаха, че и за училища щяло да важи и да се изпълнява от една фирма която за момента не ми казаха точно коя е но имам едни съмнения.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 28 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2009 В едно училище съм забелязал че във сградата арзпръскват един ADSL по Wi-Fi и по кабел. (което не стига като upload). - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2009 Ако се направи кадърно и след адсл а да има рутер да налага малко правила и т.н. и при положение, че сапунерката си има и читава линия да си даржи 10 тина мегабита си е напълно достатъчно!Р2Р се ограничават или се спират и се правят малко приоритети на нещата на който ще се учат... а не да ми чатят в час или да гледат клипчета в нета Утре ще ходим в едно село близко до Варна къде мислим да пускаме... а днес е била там въпросната фирма която споменах по-горе и ще стане ясно за какво става на въпрос.Някой обаче пак много яко ще си пере паричките ми се струва и тая фирма никак не е случайна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 28 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2009 Ако им кажа да си купят рутер и им направя нястройките, ще стане да, но така - тцъ. Те си нямат понятие. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 28 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2009 Някой имали някакво инфо по въпроса с безплатния интернет на учители..Днеска ми казаха, че и за училища щяло да важи и да се изпълнява от една фирма която за момента не ми казаха точно коя е но имам едни съмнения.. 15 лева субсидията на човек кой ще пусне нет за 15 лева освен бтк Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2009 Kато се замисля за 15 лева аз пък и не само има доста фирми дори и за 10.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване