Администратор 111111 Отговорено 6 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Май, 2009 от апарата на Велин (VSH) са тези Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2010 Някой имали желание и идея за да се съберем този път силно се надявам да мога да дойда . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 28 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2010 и да правим наБИРАне? и аз се надявам да мога Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edemy2001 Отговорено 1 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2010 Къде? http://енергия.еюhttp://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 1 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2010 като се затопли мога да съм домъкин(в Долна баня), има наблизо евтини хижи и прилични хотелчета. имам и машина за наливна бира и дълга маса Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ASnet Отговорено 3 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2010 Айде първата среща я изтървахме дано за втората да можем да се уредим. Много големи са разстоянията. Аз се намирам баш в североизточна България така че кадето и да е срещата все ще е далече . Давайте предложения Губим време, за да си осигурим работно време и водим битки, за да живеем в мир. (Аристотел) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwicky Отговорено 25 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Април, 2010 Някъде по южното черноморие не Ви ли се идва като понапече малко слънцето. Може да се уреди нещо в Приморско, Китен, Царево или още по на юг Синеморец, Резово... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Юли, 2010 Дай те да се организираме докато е хубаво времето Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 5 Юли, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 5 Юли, 2010 Айде де, тоя път ще гледам да дойда и аз ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 5 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Юли, 2010 между 12ти и 17ти бих се разходил и до морето за 3-4-5 дни Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 5 Юли, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 5 Юли, 2010 Мен ме отпишете още от сега няма как да дойда не, че не искам Айде де, тоя път ще гледам да дойда и аз ... Еее дано те видят този път Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 5 Юли, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 5 Юли, 2010 Освен да ви пусна анкета за датите Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Юли, 2010 Най-добре! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 11 Юли, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2010 вчера направихме една лека среща около Асеновград .... 7човека Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 12 Юли, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2010 вчера направихме една лека среща около Асеновград .... 7човека на това му викам аз тайна среща Ей дай снимки да видим де Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts