netronix Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Давайте идеии Някъде на лесно място да е Може да е някой паркинг на голям супер маркет, като билла, кауфланд. По лесно ще се намерим Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hartman Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Ами предвид с кво се занимаваме и това ,че тези които не са от Пловдив едва ли ще открият друго място лесно-пред офиса на Иван (Wisp)или за по лесно обяснение-до сладкарница Неделя за тези на които ще им се налага да питат из града Думайте Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 идеялно То е на лесно място за откриване... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Кажете само част иначе мога да ескортирам някой от Стара Загора до Пловдив. Тъй като в Пловдив прекарвам по-голямата част от седмицата и ми е познат града Тел 0883546141 или 0898956391 Проблема е само, че не се знае кой е запазил кръчмата и за колко чеса. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 2 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 абе организатора нещо се загуби да речем , че в 12 ще сме в Пловдив цел ден у кръчмата ли ще сме ще има ли преспиване ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Лошото е че е почивен ден и незнам как седят нещата в Студентските общежития, но принципно там нещата вървят по 15 лв на вечер. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 3 Май, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 Не познавам много добре половдив но аз съм ходил в това заведение и е много приятно (поне на мен ми хареса ) Джумаята е като влезнеш в половдив от към софия на първото омв наляво след около 600 м имаш светофар след него ти е Само дето объркал съм името ето линк за видео http://www.vbox7.com/play:07702ab8 Последно ако сме се събрали и колко места да се запазва чакам утре до 12 ако се организираме повече от 10 човека да звъна (сестрами живее до заведението) да запазат места за около 4 или 5 часа ваша преценка за да може всеки кои от каде е да стигне Ако мислите че не можем да се организираме да го направим на 17 неделя или на 24 неделя за да е по сериозно всеки който е сигорен че ще доиде да ми пуска лс или мейл с име и ник от форума в период от 1-2 дена списъка ще го качвам Пример Среща Форум 03.05 ( или 17 или 24) Име име форум xxxxxxxxxxxxxxx System Admin xxxxxxxxxxxxxxx ss7 Ако на повечето не ви харесва мястото който има предложение за място да казва Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 3 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 Приятно изкарване! Имам работа и нямам пари, а и не ми харесва мястото. Иначе искам да се видя с вас но 100% ще се видим отново в приятна обстановка, надявам се във Варна. Успех на всички. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 В тая кръчма съм хапвал Читава беше кухнята.Но аз за съжаление няма да мога да дойда Приятно изкарване и да connect-нете по няколко бири и за мен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 изнасяме ли се последно или не Намира се на кръстовището на бул.Дунав и ул.Победа ресторанта Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 3 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 Джоаната е идеално място за подобен вид събирания. Ако времето е хубаво ще е страхотно - ако не, вътре е достатъчно просторно, за да се съберат и повечко хора. Като ориентир гледайте за голяма стъклена бизнес сграда в ляво а после за един динозавър(скулптура/мазаница около 3.5м и повче) на входа на заведението ведната след кръстовището.... както и много спрели по безобразен начин коли Ето един скрийншот от картата... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 изнасяме ли се последно или не Намира се на кръстовището на бул.Дунав и ул.Победа ресторанта ами аз съм се приготвил трябваше даже и графика да си променя, който иска да идва който не .... здраве да е . Сутринта преглеждам форума и тръгвам Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 3 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 Аз тръгвам Тъка или иначе съм в плд. Нядой ако иска да звънне Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 3 Май, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 Провалено 5 човека не зи заслужава Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 3 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 Организацията беше много зле и в последния момент, за това и се провалиха нещата. Добре че поне успях да свърша някояполезна работа в Пловдив, че да не бъде напълно провален деня Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts