Mile Отговорено 1 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2009 Зимам те метни един телефон на лично да звънна, като тръгна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 И аз идвам. В Шумен съм в неделя но ако има човек с кола от Варна - ще измислим да се засечем Какви са координатите на кръчмата ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Я пост координатите на кръчмата верно. Пловдив не ми е роден град Даже не ми е и от най-познатите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hartman Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Миле,срам не срам-и аз не го знам па сам на 15км от Пловдив-хващаш едно такси и караш след него Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Я даи и ти тел на лично. Ще ви звъня на всички за опътване, че как съм се напил днес.... Просто да ми е... Миналата година на този ден паднах на откриването на мото сезона със 140 и счупих "задна нога". Пия по случая Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Пловдив Неделя 2-ри наи одачно за всички Ресторант джумая само да се уточним да знам колко места да запаза Неделя е трети В колко часа и къде се пада? Моля потвърди! - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 @vsh, Драсни на лс. да се разберем точно как да се срещнем. П.П. Дайте наистина кординати, да си изкараме карта че този Пловдив, направо е каша за мен... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Съжалявам, на 2.05 ще бъда в Разград на ракийка, винце и печено агне. Няма да мога да дойда в Пловдив, а ми се искаше.... обади ми се на мен тогава, да направим една среща на месна (без Т, не е грешка ) основа Иначе и аз няма да мога да ида.Но нещо цялата организация ми се струва че не е наред - 02.05 не е неделя, а събота И е малко несериозно 1 ден преди това да се каже.Все пак има хора далеч , трябва да могат да се организират. Аз съм от тия които няма да успеят А ми се щеше да се видим и да поговорим по общи проблеми. Както и да е- желая приятно изкарване. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hartman Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Бах мама му-цела рота пловдивчани разпитах-никой си нема идея каде е тая кръчма ,,джумая''.Освен да е бившия кристал друго им не идва на ум на хората Срам,трижди срам,па сам ката ден в Пловдив Ама така става то като обикаля човек по жени не по кръчми.... Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 2 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 от четеното до ся разбирам че ще идват: System Admin + SS7 netronix GeorgeStefanov Mile vsh 111111 NetworkPro Hartman ако съм изпуснал някой да пише, уточнете един телефон на организатора и в колко часа и къде последно се събираме. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Все още няма дата и час, как ще стане работата ? Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Нови Искър и Своге ще са в Пловдив към 12:30-13:00ч. Давайте акъл каде да отидем направо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hartman Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Ебеш ли му мамата къде-пловдивчани никакви не пишат-аз ще кацна с netronix,часа не е проблем. Не че няма кръчми в Пловдив ама уж щяха се организират хората... Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Явно админите на форума днеска прекалиха с работата, няма ги никакви. Бяха казали ресторант джумаята, явно имаха нещо в предвид. П.П. и vsh ще е с нас... Ще гледаме и ние да сме там към 12 часа... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Да си уточним временно място за реща докато пловдивчани реагират. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts