Администратор Велин Отговорено 19 Март, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2009 и всеки да си направи един бадж с ника от форума Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 5 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2009 времето минава някои да каже дата да може да коментираме и да запазим място Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 25 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Април, 2009 е си правим ли среща, тъй като вече започва сезона на работата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 29 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Април, 2009 Тя работата замирсва на море 8-) няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 29 Април, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 29 Април, 2009 Предлагам тази събота 1 или неделя 2-ри Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 30 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2009 Ми казвайте каде ще е мястото. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 30 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2009 Варна, морето-голите жени почнали се да отварят капанчетата по плажа Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 30 Април, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2009 Ми казвайте каде ще е мястото. Пловдив Неделя 2-ри наи одачно за всички Ресторант джумая само да се уточним да знам колко места да запаза Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 30 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2009 Не бих се заврял в задимена шумна кръчма. Какви удобства предлагат? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 30 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2009 Пишете ме и мен в списъка, Но са останали само 2 дена, как ще се организираме ? Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 30 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2009 И аз си мисля, че е малко времето но съм там. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 1 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2009 Пиши ме и мен. Аз държа да съм в задимена кръчма. Ако не се пуши направо да търся да купа бебфон и да седя отвън Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 1 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2009 много е скоро не знам дали ще мога, че малко работното време ми е шибано, пък и добре е с netronix да се чуем попътно.. ще пиша допълнително скоро. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2009 ако миле ме вземе пътьом и мен бройте Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edemy2001 Отговорено 1 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2009 Съжалявам, на 2.05 ще бъда в Разград на ракийка, винце и печено агне. Няма да мога да дойда в Пловдив, а ми се искаше.... http://енергия.еюhttp://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts