edemy2001 Отговорено 25 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2009 Относно мащаба - кажи сметка, адрес и т.н. координати за изпращане на капаро. От този по-добър начин за определяне на мащаба, друг не знам! За формата: Лично мнение - обикновено на такива срещи не е необходимо да има конферентна зала... За датата: 28 март http://енергия.еюhttp://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 25 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2009 за датата дайте да вземем някакво единодушно мнение /?/ Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 25 Февруари, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2009 Ехе, че то има ли сняг още . Тая зима беше много зле , аз дори не се и пробвах да карам. На мен ми допада идеята за Пловдив , малко по близо ми е . Мога да взема хора от Самоков, т. п пътя де . Сега ще пусне една анкета за кой град да бъде. Колега уточняваи че сме 2-ма Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 25 Февруари, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2009 на 21 съм на сватба дано не е тогава нека в анкетата има и бутон "няма значение" Ние с теб с тея ксантии не усещаме пътя и няма значение мястото Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 26 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2009 Нямам проблем за времето и мястото. В тая работа е малко "мога да копам, мога и да не копам". Обаче да си кажа още от сега някои неща. Първо имам доста негативно отношение към някои фирми продаващи материали. Не мисля нито във форуми, нито на живо да си спестявам мнението. Ако случайно присъстват конкуренти и за тях няма да го спестя. Особено с цени под 10лв директно ще ги псувам ако ще и бой да стане. За да има реален смисъл от тази среща, а не да са общи приказки предлагам всеки да направи една мини презентация или да подготви обяснения на добри решения, които ползва. Няма смисъл да ходя на майната си за да пия или ям. Аз това го правя и на 300 метра от нас. Подгответе нещо, като дневен ред. Уточнете кой за какво ще подготви някакъв материал. Лан, оптика и wireless решения. Шейп, билинг и законови проблеми и решенията им евентуално. Автоматизация... (предполагам има и по-добри решения от Пико-тата). Когато си изясним какво ще правим тогава и ще определим датата без проблем. Ясно е, че ако има реална полза всеки ще намери време ако ще и на 600км да е. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 26 Февруари, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2009 mile е прав трябва и програма да има като MUM да го направиме само дето нормус го нема ама и него ще не поканиме само че за презентации ще трябва зала демек и фонд ще трябва да направиме Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 27 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2009 Да извикаме търговци на оборудване да наемат залата и да подготвят кратки презентации на фирмите и продуктите си. От там ще имаме сводоба да допълваме с каквото можем. За един ден от 9:00 сутринта с почивка към 12:00-13:00, до вечерта до колкото издържим Няма да е научна конференция, трябват ни конкретни решения за реалния живот, но не пречи да поканим преподаватели от университетите, може да предложат полезни презентации, стига да им покрием разходи предполагам. Като гледам слайдовете от MUMовете - презентациите им са кратки и ясни. Така че ще има време за всички. + предвидено време за въпроси и дискусия ще е добре. Като сме си ние, можем да си дъфчим сякви теми, без да се съобразяваме с кой знае ква етика и интелектуална собственост. Аз мога да направя презентация за p2p, от потребителска гледна точка и от ISP гледна точка. Но не обещавам - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 1 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2009 Като се збере и датата предлагам да се свърже някой със офицялния сайт на MT и ако може и там да се постне за мероприятието, пък може и други хора в BG да научат за инициативата и за форумчето Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 2 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2009 За чий *уй пък MT? Те ако имат интерес в региона да си организират. Нито са малки, нито бедни. Имат си дистрибутори, които могат да отделят 1 лев и да организират по някоя проява, но са прекалено заети с продажбите и прочие (говоря за официалните). Въобще ако мислите да си правите чиста МТ проблем/решение среща мен ме отписвайте на момента. Повечето тук сме isp-та и не всичко ни се върти около МТ. Искам да видя добри решения, които да ползвам евентуално. Да покажа мои такива, които евентуално да послужат на някой от вас и т.н. МТ линковете са една доста мизерна част от всичко през което преминаваме всеки божи ден... пп Като гледам обаче накаде отиват нещата с тази среща и ентусиазма мисля, че реализацията и ще стане 3-тото тримесечие на 2010 година някаде. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoiko Отговорено 4 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2009 Гледам искате срещата да стане нещо като "работна". Стига с тази работа ! Мисля главната цел да е хапване, пийване и да се видим ! Добре е темата да се сложи в друг раздел..едва сега я открих www.ev-bg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 4 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2009 През деня да научим по нещо ново, вечерта да хапваме пийваме. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 4 Март, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2009 който има претенции за някаква дата да пише , да може да се ориентираме Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 11 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2009 Аз мога да ви разкажа на по-разбираем за вас език, с разни обяснения, и тази презентация: http://mum.mikrotik.com/presentations/CZ09/QoS_Megis.pdf Преподаватели от университети можем да викнем да участват понеже те ще видят реалните технологии в експлоатация, което е полезно за тях и за това трябва да се навият. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 19 Март, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2009 Аиде едното го разбрахме че ще е в пловдив ама като не знаеме наи важното дата и час каде сме тръгнали предлагам началото на май или да направим и за датата оделна анкета Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 19 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2009 А въпроса с мястото?! Трябва да е уютна зала с проектор За да се плати - може някой да я наеме да си промотира стоки/услуги и да ни остави залата до вечерта! Както вече предложих! - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts