Тодор Лазаров Отговорено 16 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 16 Февруари, 2009 Има аз съм от Чепеларе, златоградски ... Иначе и на мен ми е малко далечко ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 16 Февруари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Февруари, 2009 аз съм от несебър може да взема някой по пътя от бургас сливен и ямбол са ми по път . иначе стара загора е добре нали сме кадри на Джон Атаносов там . ако някои местен там не намери нещо може да звънна някои телефон тук там имам мн познати в стз. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 16 Февруари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Февруари, 2009 хаиде догодина ще я направим на пампорово Има аз съм от Чепеларе, златоградски ... Иначе и на мен ми е малко далечко ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 16 Февруари, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Февруари, 2009 утре съм на Пампорово на семинарче Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AVS Отговорено 16 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 16 Февруари, 2009 Асеновград-по-към центъра на БГ ми идва дюшеш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 17 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2009 Само уточнявате града и колко човека ще сме и за стара загора може да се опитам да уредя нещо, а иначе не мисля че разстоянието би било проблем невиждам защо се оправдавате все пак нали всички тук изкарваме пари от цялата тази работа и мисля че 30 мах 40 лв транспортни разходи не са кой зане колко много и то при положение че се пътува сам. Е ако вече някой от нас е твърде на вътре и няма свободно време е друг въпрос, въпреки че все още не е дошъл сезонът на работата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 17 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2009 Нали знаете къде е баш центъра на България Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2009 Твърдо съм - За!Стига да се впадне с някой от дупките ми във времето който са мн малко Варна, Николай Колев - InnovaTek BG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2009 Някой от модераторите ще направи ли анкета в кой град да се проведе срещата примерно Пловдив, Стара Загора, София Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AVS Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2009 Да хвърляме боб?(някъде SS7 го беше предложил) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2009 Освен тази анкета.. може да се направи и такава да се види от кои градове са повечето от колегите или от кои части на България Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AVS Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2009 Верно,верно,макар че кой чете тука вече си каза от де е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 19 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2009 Хм, идеята е добра. Особено ми допада за Пампорово, тъй като ще мога да дойда направо от пистите. Иначе, ако решите за Пловдив, то с радост ще съм домакин - вила, офиси, семинарни зали....квото кажете, пък и техника ще докарам каквато решим. Само да не ме карате да я подкарвам - не мога Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 19 Февруари, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2009 Ехе, че то има ли сняг още . Тая зима беше много зле , аз дори не се и пробвах да карам. На мен ми допада идеята за Пловдив , малко по близо ми е . Мога да взема хора от Самоков, т. п пътя де . Сега ще пусне една анкета за кой град да бъде. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 19 Февруари, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2009 Ако някой има в предвид друг град ,да казва да го добавя. Следващата стъпка е да уточним и времето . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts