dabadaba Публикувано 11 Февруари, 2013 Доклад Сподели Публикувано 11 Февруари, 2013 От известно време едно локо м2 взе да ми прави номера. Упорито се закачва само със 6.5 Мбпс към главното устройство и толкова получава. Опитвах различни варианти, като смяна на канали, автоматична и ръчна настройка на дистанция, смяна на местоположение и всичко каквото се сетих - няма подобрение. Започвам да си мисля, че е оглушало откъм безжична мрежа. Сменял съм фирмуера жично и безжично - никакво подобрение. Сега е на позиция точно срещу главната антена, но където и да го сложа, подобрение никакво. Ей го хубавеца: Някакви идеи? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 11 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2013 Добре дошъл в клуба, има оправия на проблема, сменя се един елемент в RF "отсека" (как го казах само ), свържи се с Дани - "danielski". …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 11 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2013 Ремонтирано ли е някога за каквото и да било? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 12 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2013 Добре дошъл в клуба, има оправия на проблема, сменя се един елемент в RF "отсека" (как го казах само ) Нещо по аналоговия път на сигнала ще да е, защото не само чува лошо, но и така го чуват! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 12 Февруари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2013 Не е ремонтирано, взел съм го ново и както работеше нормално, взе да прави номерата. Както казах, не се влияе нито от местоположението, нито от разстоянието. Всъщност в началото си мислех, че е от мястото на което е, защото беше в най-далечната точка и най-встрани от главното устройство. Пробвал съм го на различни места - няма подобрение. Какъв ще да е този аналогов път на сигнала и де да го търся? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 12 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2013 Ами като се има предвид че двата чейна са напълно отделни, то единственото общо нещо е пач антената ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 12 Февруари, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2013 Да не е пило кисела вода това устройство? ако няма гарнация отваряй го може нещо да се е настанило вътре Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 12 Февруари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2013 Едва ли е пило, работи вкъщи зад прозорец, ама кой знае, ще го отворя довечера. А относно гаранцията, опитвал съм с други устройства, но или не се вписвам в гаранционното събитие, или нямат части. Така, че вече май не търся гаранции. Ако тръгне като го получа, значи работи. Иначе откъм кабели си е както пише в книгите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване