jack82 Публикувано 10 Февруари, 2013 Доклад Сподели Публикувано 10 Февруари, 2013 (Редактирано) имаме един линк на 12 км и си викам чекаи да тествам и останах изумен на 40 мхз удп тест правеше 115 или 54/50 боот а на 60 мхз снимките показват каква е разликата благодаря на колегата Даниелт за оказаната помощ Редактирано 10 Февруари, 2013 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Февруари, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Февруари, 2013 ех тези снимки , много са хубави .. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 10 Февруари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Февруари, 2013 все едно теста е правен с рокет м5 нали Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 10 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 10 Февруари, 2013 А, с тези големите процесори ......... Ама за снимки става Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 10 Февруари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Февруари, 2013 рокет м5 711Г груве булет са с еднакви процесори а и етого на 500 пакет Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InterCam Отговорено 31 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2013 колега би ли споделил каква ти е конфигурацията защото с 2 грува на 30 км със сигнал -56/-57 на 40мхц повече от 70 при едопосочен тест неможах да вдигна благодаря предварително ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване