njiop Публикувано 10 Февруари, 2013 Доклад Сподели Публикувано 10 Февруари, 2013 (Редактирано) Здравейте, Машинката си има Интернет.Отговаря на ping "отвън", но не мога да се логна през winbox,putty или web. В log-a на рутера има само промени, които съм правил, но не и отказани сесии. Добавих на Firewall-a New rule в което съм оказал публичния си адрес и пак не става. Гледах на service port няма възможност да добавя 22 и 80 порт.Пробвах и /ip service> enable ssh Предполагам, че гледам не там където трябва. И в wiki-то четох,,,, явно съм много проЗд. Някой има ли идея? Редактирано 10 Февруари, 2013 от njiop Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 gbdesign Отговорено 17 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2013 Смени си порта на SSH услугата. На 22-ри, ще те блъскат всевъзможни бот мрежи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
njiop
Здравейте,
Машинката си има Интернет.Отговаря на ping "отвън", но не мога да се логна през winbox,putty или web.
В log-a на рутера има само промени, които съм правил, но не и отказани сесии.
Добавих на Firewall-a New rule в което съм оказал публичния си адрес и пак не става.
Гледах на service port няма възможност да добавя 22 и 80 порт.Пробвах и /ip service> enable ssh
Предполагам, че гледам не там където трябва. И в wiki-то четох,,,, явно съм много проЗд.
Някой има ли идея?
Редактирано от njiopАдрес на коментара
Сподели в други сайтове
16 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване