koko Публикувано 8 Февруари, 2013 Доклад Сподели Публикувано 8 Февруари, 2013 Безплатен безжичен интернет ще ползват жителите на Съединение и девет села в общината. В момента се монтира усилвател, който да изпраща сигнала в целия регион, съобщи кметът Георги Руменов. колеги какво се случва, общината ли финансира проекта ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 8 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 8 Февруари, 2013 усилвател мхм на 2.4 ще е ама 1 усилвател за целия раион или усилватели по саъм съгласен Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 9 Февруари, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Февруари, 2013 Ехе там присъстващите да питат с какви мощности ще работят и на какво разстояние дефакто с едно радио 20-30 човека нищо не е Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
seal Отговорено 9 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 9 Февруари, 2013 Мисля че това е бъдещето, когато нещо се прави за народа от държавата. Но все пак Welcom to Bulgaria страна от третия свят............ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cako Milev Отговорено 9 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 9 Февруари, 2013 Предполагам ще се ползва по мегданите на въпросните селца!Доста интересен усилвател ще е този,ще заместили,добрия страр кабелец! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NParadox Отговорено 21 Юни, 2013 Доклад Сподели Отговорено 21 Юни, 2013 Нищо подобно, има свободен интернет във всяко село, което е интересно че трафика е сравнително добър, ако си бизо до кметството. На мегдана за сега не съм засичал да има, но наистина си е FREE. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване