Администратор 111111 Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 активираме Функцията за махане на подписа от настройките на потребителя Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 аз предлагам картинката в подписа да не е по висока от 70-80 пиксела, ако все пак се измисли някакво правило всичко ще се оправи. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 широка или висока Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 Висока, извинете за грешката. Ама като гледам админа никъв ни го няма Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 3 Февруари, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 Висока, извинете за грешката. Ама като гледам админа никъв ни го няма Зависи за кой админ става въпрос ако говориме за баш админа..... ето ви сриин аз няма да коментирам Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 демек ще караме така до безкрай Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 ok Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 3 Февруари, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 ok Е сега няма ли да махнеш тоя чершав от подписът ти Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 аз си искам подписа по нагоре има снимка за неудовлетворените Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 3 Февруари, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 аз си искам подписа по нагоре има снимка за неудовлетворените че подписът ти не е премахнат Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 подписите отсъстват за момента Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 хехе по - хубаво да няма, тъкмо няма да имам какво да махам . Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 4 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Февруари, 2010 На мен подписа си ми трябва Мога да махна графиките но надписа ... - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mtr Отговорено 29 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Април, 2010 Здравейте, Получих следното лично съобщение във форума: mtr, Имаш Предупреждение за неподходящи действия във форума. Моля, прочети правилата на форума за да не се получават бъдещи недуразумения. Поздрави, Екипът на MikroTik Forum,Wireless,Router,NAT,'ISP Network Forum' 'legal stuff and posts' Не се сетих за друго място, където да споделя. Не съм правил нищо, което да предизвика такова отношение към мен ( ако не е така, можеше да се обясни какво се има предвид като се казва " неподходящи действия "... ). Моля някой от администраторите да провери за какво става въпрос. И да се поясни. Пред всички. Благодаря предварително. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Април, 2010 Ами незнам какво са имали в предвит.. Но най-вероятна причина като гледам заради постовете на "шльокавица" . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване