selianina Публикувано 17 Януари, 2013 Доклад Сподели Публикувано 17 Януари, 2013 Здравейте , имам проблем с този микротик имаше проблемни кондензатори и след смяната незарежда и си мисля че трябва да го кача с конзолния кабел но немога да намеря схемата на конзолния кабел някой може ли да помогне че не ми се е налагало до сега да качвам с конзолен кабел. Поздрави, Деян Димитров Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 17 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2013 стандартен Null modem кабел и терминална програма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavlan Отговорено 17 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2013 Интересно откъде хващаш конзола на 750-ката ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
selianina Отговорено 17 Януари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2013 http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=2&t=39012 Въпроса е кое краче къде да го запоя! Поздрави, Деян Димитров Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavlan Отговорено 17 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2013 Ти прочете ли темата до края ? това са JTAG pin-ове най-вероятно може да прочетеш как се прави netinstall на 750ка , предполагам ще ти е по-лесно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 17 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2013 снимка на 750 и пиновете. Може да е друга ревизия борда ти. Може да се окаже че твърде късно са сменени кондензаторите. Успех. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 18 Януари, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Януари, 2013 а пък си мисля, че може да са некадърно сменени ... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 18 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 18 Януари, 2013 Нещо не мога да разбера това 750 или 750GL, по снимките виждам електролити. На 750 няма такива по платката - преди да го сложи колегата ги отваря да ги погледне и замени с читави, а не боклуците които слагат в последно време. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 18 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 18 Януари, 2013 Взимаш един Усб-->3.3в ттл конвертор от тук:http://www.zahranvane.com/index.php?route=product/product&path=56&product_id=164 Закачаш земя и приеманеRXD(от адаптера usb) ту на едната ту на другата площадка от снимката докато не започнеш да приемаш данни с някой терминална програма. Свързваш после и предаването TXD на свободния пин и си готов. По принцип най-лесно с осцилоскоп да хванеш кой кой пин е. Скоростта на предаване ще разбереш също . Въпрос на техника с която се разполага . Снимката е на 750г но мисля , че при 750 е на същото място. Предполагам на 750 е това като на снимката. Пак казвам предполагам . Все някой тук се е мъчил ма няма да си каже . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване