master Отговорено 17 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Май, 2013 Има разбира се, то аз не го ползвам просто имам пуснат лан до клиента който го ползва Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 17 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Май, 2013 Ти да не си тествал от някоя "флашка" ама то и там ще е поне 500Кбит, не 40 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 17 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Май, 2013 стига де дори аз на флашките ама при конкуренцията под 2мб не падам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 18 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 18 Май, 2013 Такива у-ва не ползвам Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
temper Отговорено 5 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 5 Август, 2013 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xtremal.be Отговорено 27 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 27 Септември, 2013 Поне имат добър интернет 3G за смартфони, само в градовете, но поне е нещо в сравнение с останалите оператори Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 27 Септември, 2013 Това го кажи на шефа дето си наби 1г. договор с мобилния им нет. Същата боза е като останалите само дето цената е по-висока. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 27 Септември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Септември, 2013 На 27.09.2013 г. at 16:12, master написа: Това го кажи на шефа дето си наби 1г. договор с мобилния им нет. Същата боза е като останалите само дето цената е по-висока. Значи не си позлвал другите мобилни оператори Не искам да ги хваля или защитавам,но нямат аналог в мобилните услуги у нас. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 27 Септември, 2013 Нямат аналог в какво? Преди и сега пак си ползва друг оператор за нет и разлика голяма няма освен в цената. Е винаги има места където един от трите е по-добър но там където го ползва вивата не се представя впечетляващо. За онези 42мегабита пък няма какво да говорим. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 27 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 27 Септември, 2013 За мобилния нет не знам, но GSM услугите на Vivacom е доста пред другите особено за бизнеса. Преди бях на Мтел група (3-тия не съм го пробвал, но като цена не ми допадна като сменях операторите), сега не мога да си изговоря безплатните. Да не се отчита като реклама, но на бялото четно не мога да кажа. 1 “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 28 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 28 Септември, 2013 какво значи безплатни? ти си ги плащаш с таксата не е ли така? Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 28 Септември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Септември, 2013 Цената в изградена мрежа е само поддръжката и. С надутите си цени, всички оператори са пре-изплатили мрежите си, го голяма част и трасето до клетките им също е тяхна собственост. Преспокойно могат да дават на всичките си клиенти, цени под 1 стотинка на минута за разговор и 500 мегабайта дневен трафик, но уви гладни са. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 28 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 28 Септември, 2013 Операторите нищо не са си изплатили от мрежата. Имате ли си представа колко струва изграждането на базова станция ? Имате ли идея колко струва преноса за 3G до нея ? За да пуснат неограничен нет през мобилната мрежа трябва да инвестират още поне 1/3 от стойността на изградената мрежа за ново оборудване. За БТК мога да кажа,че имат 3G на 98% от клетките си - поне толкова съм обиколил Относно измамите в магазините - ами не мамят ли еднакво и трите оператора ? Това го наричат борба за клиенти Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 29 Септември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Септември, 2013 Че те за 3G ли се борят още, аз мислех мислят напредничаво за Н или L. Явно забодените станции насам натам са ги взели на изплащане по твойте думи. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 30 Септември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Септември, 2013 при нас поне Н имат ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване