Tsunami Отговорено 29 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2013 Не се знае дали УПС не ще да зарежда или тя не ще да държи ток. Дори да я заредиш с външно захранване, ако не държи заряд няма да помогне. Изключва се защото напрежението от батерията е по-малко от колкото трябва да бъде. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 30 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2013 Възможните варианти са: УРС да не зарежда и акумулатора да няма стартов ток. Според симптомите е второто. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bisko Отговорено 23 Юли, 2013 Доклад Сподели Отговорено 23 Юли, 2013 Виждам, че темата е стара но тъй като тя помогна на мен искам и аз да помогна на някой след мен. Имам същия UPS като на NetworkPro и същия проблем, бях го изключил за 10-15 дни заради мое отсъствие и гръмотевични бури в тоя период и когато се прибрах и го включих започна да пищи постоянно като на клипчето по горе при святкаше ту червения ту зеления светодиод, на изхода не пропускаше напрежение а акумулаторната батерия беше във UPS-а беше от 4.8 - 5.2 волта. Тогава попаднах на тази тема и след като прочетох по горните постове взех зарядното за колата което е със изходящи 12 волта, 3,5 ампера и го закачих само за 30 сек. , това зарядно му подаваше към 18 волта след което премерих акумулаторната батерия, вече се беше възбудила на 13,8 волта, веднага я закачих на UPS -а и чух че релетата щракнаха и той тръгна. Дано съм обяснил добре за следващите. Успех! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Юли, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Юли, 2013 Това е нормална защита от пре-разреждане понеже има шанс да прегрее и гръмне батерията, ако се зарежда от прекалено нисък капацитет. 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване