Mile Отговорено 14 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2012 едва ли е тяхно. по-скоро на мрежа, която са придобили. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2012 Излиза с тяхното име Иначе може да е било на друг. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 15 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 15 Юли, 2012 някой нещо за телекабел и булсат да е чул Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ushoplias Отговорено 16 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2012 Клиент на оптика (пон). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 16 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2012 ushoplias мислиш ли ,че твоя тест е истина .За моя мога да кажа ,че не е реален данлауда, на ъплауда по може да се вярва.Във Форума имаше и тема за това колко реални са показанията на speedtest.net . 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 16 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2012 (Редактирано) ushoplias мислиш ли ,че твоя тест е истина .За моя мога да кажа ,че не е реален данлауда, на ъплауда по може да се вярва.Във Форума имаше и тема за това колко реални са показанията на speedtest.net . Кви са тия скорости бе момчета? За пинга съм съгласен но... 100 мб интернешънъл... Някой знае ли как работи теста.... http download / upload - и някъде едно proxy или няколко... - Честито! Вие достигнахте 1 гига трансфер към Париж А и да допълня... ако теста се прави от щайга тип лаптоп с 5400 rpm диск и Вин ХР... "няма такъв резултат" по било и speedtest да е в съседната стая Редактирано 16 Юли, 2012 от Mitko Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 16 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2012 (Редактирано) Speed Test-a лъже 10001% Пускали сме и локален да тестваме - ала бала Да не говорим за другите врътки как някой доставчици нямат шейпар към въпросния сайт само. Като ми изкара на торенти БЕЗ локални пееари тези скорости на вън ей тогава по мога да се съглася. Редактирано 16 Юли, 2012 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 16 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2012 Speed Test-a лъже 10001% Пускали сме и локален да тестваме - ала бала Да не говорим за другите врътки как някой доставчици нямат шейпар към въпросния сайт само. Като ми изкара на торенти БЕЗ локални пееари тези скорости на вън ей тогава по мога да се съглася. Абсолютно съм съгласен с теб! И аз имам пуснат локален за тестове.... и знам за какво става въпрос Тествал съм от какво ли не - най-добрия резултат ми е от win2003 r2 но... е със scsi дискове 15k + raid 1+0 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Юли, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2012 Скоростния тест няма общо с харда а с опцията на браузера да кешира в паметта а скоростта на булсат навън е толкова слаба че за VNC нестава Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 16 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2012 Скоростния тест няма общо с харда а с опцията на браузера да кешира в паметта а скоростта на булсат навън е толкова слаба че за VNC нестава Има, има.. друг е въпроса с кеша ... - и пак не дава супер перформанс. Пусни си теста и си виж трансфера на диска... какво влиза на доунлояд и на ъплоад. А за второто изречение съм на пълно съгласен. Да не кажа, че са измамници на тема "скорост". Но всичко е въпрос на оборудване, шейпъри и т.н. Даже мисля след отпуската да ги подпукам, че ме лъжат за скоростта за която плащам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 16 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2012 В повечето случаи Спийдитест.нет мери относително точно. Но на разни кочини с Буза ХР съм виждал и по 200-300 мегабита през 100 мегабитова мрежа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Юли, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2012 В повечето случаи Спийдитест.нет мери относително точно. Но на разни кочини с Буза ХР съм виждал и по 200-300 мегабита през 100 мегабитова мрежа. на wifi закачено на 9 мегабита от политиката на МТ съм виждал 600 мегабита на локалния тест на на ookla Speedtest.net Mini Има, има.. друг е въпроса с кеша ... - и пак не дава супер перформанс. Пусни си теста и си виж трансфера на диска... какво влиза на доунлояд и на ъплоад. на браузера ми му е забранено да ползва харда за каквото и да е освен ако не свалям фаел Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ushoplias Отговорено 17 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Юли, 2012 Ама много сте недоверчиви и черногледи. Не съм ги проверявал всичките, но първите няколко са от Русия и Румъния. Още един тест: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 17 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Юли, 2012 Не се притеснявай, всичко ще си дойде на мястото. На някой места чух че нямат шейпари изобщо. Те и ментел правеха едни луди скорости ама сега клиентите им реват на умряло. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване