¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 6 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2010 Ами аз не съм пускал... просто гледам с КРС да си нямам много работа но доколкото разбрах са пускани няколко и то и резултата е нулев! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Януари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2010 проблема на КРС е самосезирането Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 9 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2010 Бях споменал за една точка с антени СЕНАО по назад в темата Гледам вече са сменени с Рокети и Сектори от новите на Аирмакс явно нещо старите не ги бива Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 11 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2010 Бях споменал за една точка с антени СЕНАО по назад в темата Гледам вече са сменени с Рокети и Сектори от новите на Аирмакс явно нещо старите не ги бива Че те на 5Ghz ли бичат тия от БУЛСАТ …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 13 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2010 Не на 2.4 Ghz са,нали все пак са за клиентски устройства Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 15 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Януари, 2010 Нормално е да са на 2.4 обаче какъв хардуер ползват от инфото останах с друго впечетление …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 17 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2010 Нормално е да са на 2.4 обаче какъв хардуер ползват от инфото останах с друго впечетление Ползват вече АйрМакс гледам масово подменят старите с нови . За седмица видях 3 подменени точки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено 19 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 19 Януари, 2010 При двама трима торентъри им отиде и качеството и бързината. Чувам че Булсат са се оборудвали с висока версия Juniper. Явно са решили да стъпват сериозно на пазара на двойната услуга в някои райони. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Terabit Отговорено 17 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 Аааа бе хора защо си чешите пръстите по клавиатурата с материя която не ви е ясна. Че това е най бързият нет в нашата тъпа държава. Няма друк нет опаратор в града които да може да постигне поне една четварт от тяхната скорост. Може ви и в другите градове в България. И на всичкото отгоре е безплатен. Откакто са пуснали мрежата съм се махнал от BG Систем година и половина може и да е и повече съм в мрежата им. Много главоволия са амали и ще имат от мен когато реща да им тествам скороста. Но неса само те. Всеки оператор в гада се е препотявал на пред сървара си и ми е налагал реално IP без да го плащам. Имали са провлеми BTK Grup Verey Kabe. Мразя да пища . По добре звънкаите в скайпа на Gramov662 . само пишете "От форума съм" да не да ви отхвърля . И дано в момета да съм къщи . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 17 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 a? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 17 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 Доставчика не е булсатком а булсттв май а www.bulsattv.com Преди години имаше един виц.Пешо спечелил от лотарията Мерцедес.После се чуло,че не бил Мерцедес,а Москвич.И че не го е спечелил от лотарията,а че Москвича го е блъснал. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 17 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 Аааа бе хора защо си чешите пръстите по клавиатурата с материя която не ви е ясна. Че това е най бързият нет в нашата тъпа държава. Няма друк нет опаратор в града които да може да постигне поне една четварт от тяхната скорост. Може ви и в другите градове в България. И на всичкото отгоре е безплатен. Откакто са пуснали мрежата съм се махнал от BG Систем година и половина може и да е и повече съм в мрежата им. Много главоволия са амали и ще имат от мен когато реща да им тествам скороста. Но неса само те. Всеки оператор в гада се е препотявал на пред сървара си и ми е налагал реално IP без да го плащам. Имали са провлеми BTK Grup Verey Kabe. Мразя да пища . По добре звънкаите в скайпа на Gramov662 . само пишете "От форума съм" да не да ви отхвърля . И дано в момета да съм къщи . А дано,ама надали. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 17 Март, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 А дано,ама надали. Жоро чета и се забавлявам Няма се косиш нали трябва да си чешаме пръстите както казва въпросният потребител Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 17 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 Този Терабит ме разсмя истински тази вечер.Сигурно си мечтае за терабитов интернет. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 17 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 :D уникален …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване