MiPSus Отговорено 30 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2012 Само не разбрах - бе кво го правите този интернет? 360Mbps, 700Mbps ... ? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INFERNO333 Отговорено 30 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2012 току що си инсталирах микротик 6излекуваната и ще пробвам 160 мхз лента какво ще стане още свърших с пробите откзвам се вместо микротик предпочетам моднатия 802.11 ац вариант с две карти асус ПРОБА 80.bmp проба за 160 mhz.bmp Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 30 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2012 Пич земи погледни какво си качил, предполагам че и "пробите" ти са били в същия дух предлагам кой за каквото е учил с това да се занимава! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INFERNO333 Отговорено 30 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2012 пич качил съм снимка на екрана с хакната версия на микротик 6-та версия микротик 6.0 rc6 level 6 .Не те знам ти какво си учил ама аз знам че парите за софтуера на микротик си ги спестявам. аз съм клиент с висок интернет на данлоад доволен от доставчика си. а за пробите споделям просто поздрави знам просто че 367>5 до 10 максимум в 3 часа през ноща Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 30 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2012 току що си инсталирах микротик 6излекуваната и ще пробвам 160 мхз лента какво ще стане ... Предполага се че си качил скрийншот на "какво ще стане" не два еднакви скрина със RC левъл 6 Дай скриин на speedtest.net и ние да го "усетиме" това 367 ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 30 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2012 Аз не разбрах сега 700мегабита ли са или мегабайта или мегавата. С онея SSD хардове 700мегабайта някак ми се виждат оазис освен ако не са 2 с външен райд. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INFERNO333 Отговорено 30 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2012 за 700 мегавата получаваш снимка с 8 мегалитра качество. нека темата бъде изтрита от модераторите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Декември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2012 за 700 мегавата получаваш снимка с 8 мегалитра качество. нека темата бъде изтрита от модераторите Темата няма да бъде изтрита, ами ще си пишете в нея според правилата. В двата ти атачмента (по 3 мегабайта явно не си открил че може с рисуването и в JPG да съхраняваш) има еднаква снимка което сам не си проверил. А и не пречи да уточниш мерната единица дали е мегабит/мегабайт или мегават, тамън 2 пъти те попитаха с мен 3 пъти. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 31 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2012 То това ще е голямо село щом не стигат 350 мега******* и търсят опция за двойно увеличение. Поздравления, и доставчика е много добър. Толкова много за 80лв е мечта за градовете а Вие си го имате на село. Предлагам да кандидатствате за рекордите на Гинес. Така и не видяхме една снимка доказваща твърденията. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INFERNO333 Отговорено 31 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2012 мисля че е преработено това asuswrt-merlin за x 86 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Януари, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 То това ще е голямо село щом не стигат 350 мега******* и търсят опция за двойно увеличение. Поздравления, и доставчика е много добър. Толкова много за 80лв е мечта за градовете а Вие си го имате на село. Предлагам да кандидатствате за рекордите на Гинес. Така и не видяхме една снимка доказваща твърденията. Това са Габровски скорости на кабеларка Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INFERNO333 Отговорено 1 Януари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 asuswrt-merlin може да се инсталира само на cf card и разпозна картата на асус да в габрово да живеят прокситата по скоро мисля че е в ловеч сега търся помощ някoй да направи драйвер за излекуваната 6rc6 или зерошела за броадкомския но и китайците не са по назад те се направили дривер за нетгиарското усб Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 1 Януари, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 е дай скрийн шотове ,на логин страницата и на тестовете .. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 1 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 Малко инфо за картата http://www.wikidevi.com/wiki/ASUS_PCE-AC66 www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INFERNO333 Отговорено 1 Януари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 D-Link DWA-182 това се намира на нашия пазар за 100 кинта модвате го за объчвател с двойна поляризация. има дривери за win 7 .правите 7 цата на ap режим . вооала имаме 2 x 433 мб/с 866/3-30%=200 мб/с за 200 лв D-Link DWA-182 това се намира на нашия пазар за 100 кинта модвате го за объчвател с двойна поляризация. има дривери за win 7 .правите 7 цата на ap режим . вооала имаме 2 x 433 мб/с 866/3-30%=200 мб/с за 200 лв пояснение това е когато смятате да ползвате връзка за собствени нужди не да ставате ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване