INFERNO333 Публикувано 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Публикувано 27 Декември, 2012 Здравеите колеги . Един ваш агент от форума ми изгради линк с MINI ITX +ASUS-PCE AC66U и някъкъв софтуер които е базиран от него които доста приличаше на микротик. Когато го изграждаха каза на едното момче което беше с него да не се претеснява защото честота е завишена на 6 гхз .Като цяло нямам достъп до софтуера защото го е заключил. Сега реално скороста ми е 367 мб/с реален трафик от Града до село на 5 км и съм страшно доволен. А казаха че за техни нужди ползвали някакви преработени лазерни линкове които носели 6 гб/с ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА .Поздрави на всички Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 (Редактирано) не вярвам a картата http://www.asus.com/Networks/Wireless_Adapters/PCEAC66/ от къде е купил ? Редактирано 27 Декември, 2012 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavlan Отговорено 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 (Редактирано) щом е от форума нека той да каже опа , то имало и асус pci-e карта , а аз гледам рутер-а едва ли МТ има поддръжка за нея Редактирано 27 Декември, 2012 от pavlan Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INFERNO333 Отговорено 27 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 Не знам от кеде я е купил .Аз сутрината отварях кутията да гледам какво има вътре че ми стана итересно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavlan Отговорено 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 http://forums.hardwarezone.com.sg/internet-bandwidth-networking-clinic-4/%5Bmaylyns-review%5D-asus-pce-ac66u-dual-band-pci-e-adapter-4032591.html явно вече е излезнала ... същата ли е? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INFERNO333 Отговорено 27 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 1 към 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 С какви антени е това ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 27 Декември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 цели 100$ NewEGG Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 Мен по скоро ме притесняват антените от колкото картата 100$ не са толкова много ако носи толкова но нали е 2 бандова.... Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 А софта какъв ли е? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INFERNO333 Отговорено 27 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 от облячателя излизат 3 кабела влизат в кутията и са закачени за картата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 Снимки плийз - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 (Редактирано) В нашата мила съседка РУМЪНИЯ, произвеждат и предлагат 3х3 облъчватели. Как се казва този пич "Агента от форума" да му поръчаме да ни направи по един линк, да разберем за какво иде реч по отблизо Редактирано 27 Декември, 2012 от RudY-ElectriC …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 Te тези облъчватели не са ли само за 5гхз Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 27 Декември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2012 е тя картата е на 5 гиги Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване