choco Отговорено 23 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2012 160 USD + доставка, като към него върви и жироскопично дистанционно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 23 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2012 Защо си дал толкова много пари за нещо което с малки параметри? очаквах да кажеш че около 80-100$ макс струва всичко Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drento Отговорено 23 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2012 Миро,получи ли играчката от ИТХ ? Какви са впечатленията ти....Зарежда ли HD видео от YOUTUBE ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 23 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2012 В куриера е след пр празниците ще го взема Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
choco Отговорено 23 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2012 Защо си дал толкова много пари за нещо което с малки параметри? очаквах да кажеш че около 80-100$ макс струва всичко Уж това се води по-истинско от другите. Ме ми се ще да се получи като с китайските таблети на Илиенци по 100 лв - пак работят, но са дървени и недомислени. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 23 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2012 поръчах си от ИТХ по-голямата играчка с малко повече USB и лан. утре ще споделя впечатления и на мен ми харесва и по всяка вероятност ще се сдобия със същото края на януари само не разбрах какви бизжична клавиатура /мишка трябва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 31 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2012 за няколко дни ползва съм доста доволен, FullHD от youtube вървят без проблем, (ако интернета ми го позволи де ) има доста възможности играчката. забучил съм и един 2.5'' външен хард в кутия и захранване през нейните портове и вече имаш и NAS. хубавото е че за устройството не му трябват повече от 1А, а захранването е 3А. така че има свободно ток доста четох малко и за root-ването и, но все още се въздържам Весели празници Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 1 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 Блу рей ИСО от маймундата плеива ли или със меню Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Януари, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 Блу рей ИСО от маймундата плеива ли или със меню ако има Java може би и да има меню инак само филма ще се гледа Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 1 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 С какво маунтваш исо на андроид Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Януари, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 С какво маунтваш исо на андроид # mount -o loop disk1.iso /mnt/disk или MX Player PRO Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 1 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2013 това нещо тук за сега не е руутвано (може би още малко ще го поизтрая) няма как да го маунтна за момента и нямам качена ПРО версия на МХ-а мисля че ще се справи. Забелязах обаче един ... проблем може би за онлайн стриминга. през wifi-то вдига Н стандарта само до 65Mbps. от вбокса си вървят ХД клиповете,но да видим ПС: някой да знае програма с която може да го управлявам през лаптопа или телефона си. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheCrowBG Отговорено 2 Януари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 2 Януари, 2013 TeamViewer Quick Support - Става за Samsung устройства, за други не знам... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване