jack82 Публикувано 11 Декември, 2012 Доклад Сподели Публикувано 11 Декември, 2012 предполагам че имаше още малко силица за 10-15 мб цпуто му варираше 78-85 процента това е реален трафик от клиенти и гледам минаваха доста пакети Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 11 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 153Mbps при 15kpps си е 1300byte среден пакет което е нереалистично поне за Интернет. При нормален Интернет трафик ще умре на 120Mbps Half като всеки AR724x на 400MHz ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 11 Декември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 и аз имам линк на 11км ама ми кажи какви настройки си забил Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 11 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 засякох 5 клиента да свалят торенти едновремено и доста онлаин клиенти незнам но това си е трафик генериран от клиенти а колегата мипс сус с този израс При нормален Интернет трафик ще умре незнам по нормален трафик от това което е на снимката Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване